Η HTC ετοιμάζει smartwatch και tablets

by George Polyzos • On 21-07-2014 • AT 4:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

tablet-user

 

Σύμφωνα με σειρά διαρροών και δημοσιευμάτων η HTC ετοιμάζεται για το λανσάρισμα μίας νέας σειράς συσκευών, διαφόρων ειδών, που θα βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android.

Μία από αυτές τις συσκευές φέρεται να είναι το μελλοντικό Google Nexus 9, το οποίο θα είναι μία ταμπλέτα με οθόνη διαγωνίου 8,9 ιντσών και με επεξεργαστή Tegra K1 της Nvidia. Οι μέχρι τώρα διαρροές κάνουν λόγο για οθόνη «υψηλής ανάλυσης» και στερεοφωνικά ηχεία στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής.

Η συσκευή ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο της φέτος το φθινόπωρο, σε συνδυασμό με την επίσημη παρουσίαση του νέου λειτουργικού συστήματος της Google, γνωστό σήμερα απλά ως Android L.

htcwatch

Παράλληλα, μέσω του evleaks, διέρρευσε στο Διαδίκτυο ότι η HTC ετοιμάζει το λανσάρισμα και ενός smartwatch, το οποίο θα «φοράει» το λειτουργικό Android Wear. Το μόνο που έγινε γνωστό για νέο εγχείρημα της εταιρείας, εκτός από το λειτουργικό του, είναι ότι θα διαθέτει τετραγωνισμένη όψη.

Επίσης, γίνεται λόγος και για δύο ακόμη tablets με τις ονομασίες T7 και T12, χωρίς να διευκρινίζεται αν οι αριθμοί των μοντέλων παραπέμπουν και σε διαγώνιο των οθονών τους. Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί ότι η HTC δεν έχει παρουσιάσει κάποια ταμπλέτα από την εποχή του Flyer, ενός από τα πρώτα μοντέλα με οθόνη 7 ιντσών και συνοδευτικό πενάκι.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons