Η HTC δεν θα χρησιμοποιήσει το Android Wear

by Nikos Kaimakamis • On 12-02-2015 • AT 3:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc_smartwatch

H HTC φέρεται να ετοιμάζει την πρώτη συσκευή χειρός, για την οποία δεν αναμένεται να επιλέξει το Android Wear, καθώς θα υποστηρίζει και τη λειτουργία με το iOS.

H HTC βρίσκεται σε κατασκευαστικό οργασμό κατά τη διάρκεια του 2015, με ένα smartwatch να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, μαζί με την ανανέωση της ναυαρχίδας της. Το στοιχείο που κινητοποιεί το ενδιαφέρον είναι ότι η HTC, η οποία επιλέγει σταθερά το Android ως το λειτουργικό σύστημα των μοντέλων της, φέρεται να μην θέλει να περιοριστεί στο Android Wear για το λειτουργικό σύστημα της συσκευής smartwatch που εκτιμάται ότι ετοιμάζει.

Η κωδική ονομασία της συσκευής αυτής είναι PETRA και θα έχει ένα λειτουργικό σύστημα που θα έχει αναπτυχθεί από την ίδια την HTC, με σκοπό να μπορεί να επικοινωνεί άνετα τόσο με ένα Android smartphone όσο και με ένα iPhone. To λειτουργικό σύστημα της HTC θα ονομάζεται RTOS και θα επιτρέπει την χρήση εφαρμογών όπως ξυπνητήρι, χρονόμετρο, έλεγχος μουσικής, χρήση της κάμερας, ανάλυση ύπνου, σπορ, ημερολόγιο, ενημέρωση για τον καιρό και προβολή των ειδοποιήσεων του smartphone.

Το φημολογούμενο smartwatch θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core M3 STM32L151, οθόνη διαγωνίου 1,8 ιντσών PMOLED, με ανάλυση 160×30 pixels, μπαταρία με αυτονομία 3 ημερών, με συνδεσιμότητα Bluetooth, GPS και αδιάβροχο σύμφωνα με το πρότυπο IP57.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons