Η HTC βρίσκει το iPhone “βαρετό”

by Nikos Kaimakamis • On 03-02-2015 • AT 12:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-vs-htc

Μπορεί η Apple να σημειώνει πωλήσεις ρεκόρ μετά την παρουσίαση του iPhone 6, αλλά η HTC δηλώνει ότι βρίσκει το smartphone της Apple “αθεράπευτα βαρετό”. 

Αυτό έγραψε στο Twitter, ο επικεφαλής του τμήματος Global Online Communications, κ. Jeff Gordon, ο οποίος, όμως, δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί την Apple για τις μεγάλες πωλήσεις που σημειώνει μετά την είσοδο του iPhone 6 στην παγκόσμια αγορά. Πάντως, για τον Jeff Gordon, το iPhone είναι βαρετό, μία εύκολη επιλογή για έναν κατασκευαστή που δεν θέλει να πειραματιστεί.

H HTC δια στόματος του εκπροσώπου της επιθυμεί το smartphone ενός χρήστη να είναι περισσότερο μοναδικό, πιο εντυπωσιακό για τον κάτοχό του, κάθε φορά που το βγάζει από την τσέπη και το κρατά στο χέρι του. O Jeff Gordon έσπευσε να σημειώσει ότι το 2015 θα είναι “γεμάτο εκπλήξεις” από την πλευρά της HTC, οι οποίες θα φανούν στο roadmap των νέων μοντέλων που ετοιμάζει η εταιρεία.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο έτος θα δούμε το νέο HTC One M9, το οποίο πάντως, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν θα είναι πολύ διαφορετικά σχεδιασμένο από το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ αναμένεται να δούμε ποια θα είναι τα αναλυτικά του τεχνικά χαρακτηριστικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons