Η HTC αναβάλλει το λανσάρισμα wearable συσκευών

by George Polyzos • On 08-10-2014 • AT 11:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

htcwatch

Παρά το γεγονός ότι η φημολογία ήταν έντονη για την επικείμενη παρουσίαση του πρώτου smartwatch της HTC, τελικά η εταιρεία αποφάσισε να αναβάλλει τα σχέδιά της.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της HTC Americas, Jason Mackenzie, στο  Re/code, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει wearable συσκευές, αλλά αποφάσισε να αναβάλλει το λανσάρισμά τους για την επόμενη χρονιά. «Αρχικά είχαμε προγραμματίσει το λανσάρισμα των wearable συσκευών μας αυτή την περίοδο, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι», δήλωσε ο Mackenzie.

Από την πλευρά του ο Drew Bamford, επικεφαλής του HTC Creative Labs, δηλαδή του τμήματος που ασχολείται με την ανάπτυξη των νέων προϊόντων, δήλωσε ότι «έχουμε δει πολλά wearables γενικής χρήσης να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά το τελευταίο διάστημα».

Για να συμπληρώσει, «όταν εμείς μπούμε στη συγκεκριμένη αγορά θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν μας θα είναι πραγματικά ανταγωνιστικό και ότι οι χρήστες θα έχουν πολύ καλούς λόγους για να το βάλουν στον καρπό τους». Τα στελέχη της HTC υποστήριξαν επίσης ότι θα δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική τους για τα wearable προϊόντα στις αρχές του επόμενου έτους.

Ουσιαστικά η HTC «υπόσχεται» να προσφέρει μελλοντικά wearable προϊόντα που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα «αναγκάσουν» τον χρήστη να θεωρεί απαραίτητο να έχει ένα smartwatch στον καρπό του, για λόγους λειτουργικούς και όχι απλά μόδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η HTC έχει προγραμματισμένο ένα press event για σήμερα και πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η ταϊβανέζικη εταιρεία επρόκειτο να παρουσιάσει εκεί το πρώτο της smartwatch.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons