Η HP και η Intel δημιουργούν ηχεία με την ψηφιακή βοηθό Cortana

by Nikos Kaimakamis • On 12-05-2017 • AT 1:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

H ψηφιακή βοηθός Cortana δεν είναι προνόμιο μόνο της Microsoft, καθώς τόσο η HP όσο και η Intel ετοιμάζουν τις δικές τους προτάσεις. 

Η HP και η Intel αναμένεται σύντομα να παρουσιάσουν ηχεία τα οποία θα μπορούν να τοποθετηθούν στο σπίτι και να μπορεί κανείς να συνομιλεί μαζί τους με τη βοήθεια της Cortana, μέσω φωνητικών εντολών. Πρόσφατα, η Harman Kardon είχε παρουσιάσει ένα αντίστοιχο ηχείο, αλλά φαίνεται ότι δεν θα είναι ο μόνος κατασκευαστής που θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Στο πλαίσιο του Build 2017, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η HP και η Intel θα παρουσιάσουν τα δικά τους ηχεία με την Cortana ενσωματωμένη.

Η έμφαση που δίνει η Microsoft στην Cortana φαίνεται και από το γεγονός ότι την πρώτη ημέρα του Microsoft Build 2017, ανακοινώθηκε ότι θα γίνει διαθέσιμο στο κοινό το Cortana Skills Kit, με τη βοήθεια του οποίου οι προγραμματιστές θα μπορούν να επεκτείνουν τις δυνατότητες της Cortana, για τα όσα θα μπορεί να κάνει σε συνεργασία με μία συσκευή με λειτουργικό σύστημα Windows 10, Android, iOS και τα αντίστοιχα ηχεία στα οποία θα βρίσκεται ενσωματωμένη.

Αυτή τη στιγμή, 141 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες συνομιλούν με την Cortana σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Mobile Syrup.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons