Η ΗΡ ανακοίνωσε το ανανεωμένο HP Neverstop Laser

by George Polyzos • On 22-07-2020 • AT 10:29 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η HP Inc. ανακοίνωσε πως είναι πλέον διαθέσιμο το ανανεωμένο HP Neverstop Laser, το πρώτο toner tank στον κόσμο, ενώ η γκάμα επεκτείνεται με δύο καινούργια μοντέλα HP Neverstop Laser εξοπλισμένα με υποστήριξη δικτύου.

Το HP Neverstop Laser εισήχθη στην Ρωσία τον Μάιο του περασμένου έτους και κήρυξε επανάσταση στην αγορά της εκτύπωσης. Το portfolio του εκπροσωπείται από εκτυπωτές και MFP με μια μοναδική μέθοδο αναπλήρωσης γραφίτη σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Χάρη στο σύστημα συνεχούς παροχής γραφίτη (continuous toner supply system), η συσκευή παρέχει στους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων το μέγιστο όφελος ενός εκτυπωτή για το γραφείο.

Το HP Neverstop Laser έχει ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα: ο αρχικός γραφίτης που περιέχεται στην συσκευασία είναι αρκετή για εκτύπωση 5.000 σελίδων καθώς το κιτ αναπλήρωσης έχει σχεδιαστεί για 2.500 σελίδες έχοντας ταυτόχρονα το χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης στην κατηγορία του. Η εξοικονόμηση είναι αισθητή με κάθε αναπλήρωση – ένα κιτ αναπλήρωσης 2.500 σελίδων είναι οικονομικότερο από τα αντίστοιχα των 1,000 σελίδων. Έτσι, κατά την λειτουργία, ο αριθμός των εκτυπωμένων σελίδων αυξάνεται 2.5 φορές.

Ο εκτυπωτής δείχνει συνεχώς την κατάσταση παροχής γραφίτη: η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ειδικό αισθητήρα παρακολούθησης που ανοίγει την πύλη για την προσθήκη toner μετά την εκτύπωση των πρώτων 2.500 σελίδων. Με την τεχνολογία αυτή, αποφεύγουμε την διαρροή toner κατά την αναπλήρωση καθώς χρειάζονται μόνο 15 δευτερόλεπτα για να ξαναγεμίσει.

«Η νέα τεχνολογία του HP Neverstop Laser σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τον εκτυπωτή για αρκετούς μήνες χωρίς να χρειάζεται αλλαγή γραφίτη, ελαχιστοποιώντας σημαντικά το χρόνο διακοπής λειτουργίας», δήλωσε ο Νίκος Χρηστάκης, MD Ελλάδας και Κύπρου. «Το HP Neverstop Laser είναι η κατάλληλη λύση για όσους εκτυπώνουν πολύ και εκτιμούν την αδιάλειπτη λειτουργία».

Η ανανεωμένη γκάμα της σειράς HP Neverstop Laser είναι ήδη διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο: ο HP Neverstop Laser 1000n στην τιμή των 279 ευρώ ενώ ο HP Neverstop Laser 1200n στην τιμή των 329 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons