Η GoPro παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα και το πρώτο drone της εταιρείας

by Nikos Kaimakamis • On 20-09-2016 • AT 10:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

gopro hero 5

Νέες action κάμερες παρουσιάζει η GoPro, τα μοντέλα Hero5, μαζί με το Karma, το οποίο είναι το πρώτο drone της εταιρείας. 

H GoPro παρουσίασε τα μοντέλα Hero5 Black και Hero5 Session, στον τομέα των action καμερών. H GoPro Hero5 Black μπορεί να τραβά βίντεο σε ποιότητα 4Κ και σε ταχύτητα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ οι φωτογραφίες που μπορεί να τραβήξει είναι στα 12 Megapixel. Μία αλλαγή σε σχέση με τη Hero4 Black είναι ότι η νέα GoPro μπορεί να αποθηκεύει αρχεία τύπου RAW και WDR. Βελτιωμένη είναι και η ποιότητα λήψης του ήχου. Στο πίσω μέρος της GoPro Hero5 Black υπάρχει μία μικρή οθόνη διαγωνίου 2 ιντσών, ενώ μπορεί να δεχτεί και φωνητικές εντολές. Η νέα κάμερα είναι αδιάβροχη μέχρι και τα 10 μέτρα βάθος, ενώ για πιο μεγάλα βάθη απαιτεί ειδικό προστατευτικό. Θα ξεκινήσει να πωλείται στις 2 Οκτωβρίου και η τιμή της αναμένεται να διαμορφωθεί κοντά στα 400 ευρώ.

GoPro-Karma-Drone-2

Η GoPro Hero5 Session θα ξεκινήσει να πωλείται την ίδια στιγμή, σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 300 ευρώ και πρόκειται για ένα entry level μοντέλο που έχει ως σκοπό του να δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της περιπέτειας να έχουν μαζί τους ένα εργαλείο απεικόνισης της GoPro. Και εδώ προσφέρεται λήψη βίντεο 4Κ στα 30 fps, λήψη φωτογραφιών στα 10 Megapixel, δέχεται φωνητικές εντολές, και έχει μικρό μέγεθος ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στο νέο drone της GoPro, το Karma. To drone της GoPro θα έχει μικρό μέγεθος και θα πωλείται από τις 23 Οκτωβρίου σε τιμή κοντά στα 800 ευρώ μόνο του, αλλά και σε ειδικά πακέτα τιμής μαζί με μία κάμερα GoPro.

Μαζί με τις νέες κάμερες και το Karma, η GoPro παρουσίασε και ένα μικρό τηλεχειριστήριο για τις κάμερες της που μπορεί να προσαρμοστεί στα κλειδιά σας, καθώς και ένα mobile app, το Quik, για τη δημιουργία clips από όσα καταγράφουν οι κάμερες. Τέλος, με την υπηρεσία GoPro Plus, όταν μία κάμερα φορτίζει, τότε μπορεί να γίνεται uploading όλου του υλικού στο cloud. Από τον Ιανουάριο του 2017 θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες αγορές.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons