Η GoPro φτιάχνει τα δικά της drones

by Nikos Kaimakamis • On 28-11-2014 • AT 11:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

drones

Οι κάμερες της GoPro συνοδεύουν όλους τους φίλους της δράσης και της περιπέτειας και τώρα η εταιρεία θέλει να δημιουργήσει τα δικά της drones

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η GoPro ενδιαφέρεται να δημιουργήσει το δικό της μικρό ελικόπτερο με πολλούς έλικες, το οποίο και θα έχει ενσωματωμένη μία κάμερα GoPro. Το πιθανό λανσάρισμα του drone είναι μέσα στο 2015, ενώ η τιμή του εκτιμάται ότι θα είναι μεταξύ 500 και 1000 δολαρίων. Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Tech Crunch, η GoPro να έρθει σε συνεργασία με γνωστούς κατασκευαστές drones και να προσφέρει σε συνδυασμό τις κάμερές της με τα μικρά ελικόπτερα.

Κάτι τέτοιο, μοιάζει λογικό, αφού οι περισσότεροι κάτοχοι drones, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να προσαρμόσουν μία action camera στο σκάφος τους και να το απογειώσουν για να έχουν μοναδικές λήψεις. Η GoPro έχει ήδη ανανεώσει την γκάμα των καμερών που προσφέρει, επομένως δεν αποκλείεται να εμπλουτίσει την γκάμα αυτή με τα δικά της drones, ως συμπλήρωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η GoPro, σύμφωνα με το Digital Trends, είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, σε ποσοστό 15%, καταφέρνοντας να διαθέσει στην παγκόσμια αγορά 2,8 εκατομμύρια μονάδες από τις action κάμερές της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons