Η Google ετοιμάζει τον βοηθό Home

by Nikos Kaimakamis • On 18-05-2016 • AT 9:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Amazon-Echo-Alexa

Με σκοπό να ανταγωνιστεί το Amazon Echo, η Google ετοιμάζει τον δικό της ψηφιακό βοηθό για το σπίτι, ο οποίος θα ονομάζεται Home. 

Στο πλαίσιο του φετινού Google I/O, αναμένεται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Google Home, ο οποίος εκτιμάται ότι θα βρει τη θέση του στο μοντέρνο έξυπνο σπίτι. Οι New York Times εκτιμούν ότι η παρουσίαση του ψηφιακού βοηθού της Google είναι σίγουρο ότι θα λάβει χώρα στο Google I/O, αλλά η έναρξη της εμπορικής διάθεσης του Google Home θα γίνει το φθινόπωρο. Μέχρι τώρα, η κωδική ονομασία του όλου project ήταν Chirp, αλλά η τελική ονομασία θα είναι διαφορετική.

Ο ψηφιακός βοηθός της Google θα μπορεί να απαντά σε βασικές εργασίες και να εκτελεί μια σειρά από απλές εργασίες που θα του ζητά ο κάτοχος του σπιτιού. Δεν αποκλείεται η Google να δώσει και στους developers τη δυνατότητα να δημιουργούν τις δικές τους εφαρμογές για το Google Home, προκειμένου να μπορεί κανείς να τρέχει και άλλα εργαλεία στην πλατφόρμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το Google Home θα μπορεί να αλληλεπιδρά με τον έξυπνο θερμοστάτη Nest, ρυθμίζοντας και άλλες εργασίες, όπως είναι η θέρμανση.

Μένει να δούμε όλες τις ανακοινώσεις της Google στο πλαίσιο του πάντοτε γεμάτου ειδήσεις Google I/O…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons