Η Google ετοιμάζει το Daydream keyboard για πληκτρολόγηση σε εικονικό περιβάλλον

by Nikos Kaimakamis • On 14-10-2016 • AT 1:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google-pixel-with-daydream-view

Με το κομμάτι της πληκτρολόγησης σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας ασχολείται η Google παρουσιάζοντας το Daydream keyboard. 

To Google Daydream keyboard είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή που μπορεί να κατεβάσει κανείς από το Play Store και η οποία επιτρέπει την εμφάνιση ενός πληκτρολογίου στο εικονικό περιβάλλον, προκειμένου να μπορεί κανείς να γράψει ένα κείμενο στη Virtual Reality. Μέχρι στιγμής, το Google Daydream, την πλατφόρμα VR της Google, την υποστηρίζουν τα δύο νέα Pixel και Pixel XL smartphones. To πληκτρολόγιο της Google είναι QWERTY, με όλα τα διαθέσιμα χειριστήρια στη διάθεση του χρήστη, μπροστά στην οθόνη. Η Google σημειώνει ότι μερικές εφαρμογές δεν θα μπορούν να τρέξουν χωρίς να είναι εγκατεστημένο το Daydream keyboard.

google-daydream-keyboard

Ένα άλλο ενδιαφέρον νέο που αφορά στην Google είναι το ότι η μηχανή αναζήτησης αποσκοπεί στο να παρουσιάζει διαφορετικά αποτελέσματα σε μία αναζήτηση που γίνεται από το desktop και άλλα αποτελέσματα σε εκείνες τις αναζητήσεις που γίνονται από τους mobile χρήστες. Σύμφωνα με το Business Insider, τα αποτελέσματα για τους mobile χρήστες αναμένεται να είναι καλύτερα, πιο γρήγορα και αξιόπιστα από εκείνα που θα λαμβάνει ένας desktop χρήστης.

Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι όσοι δημιουργούν ένα website θα πρέπει να το κάνουν πιο φιλικό σε mobile πλατφόρμες, εάν θέλουν να το βλέπουν υψηλότερα στα αποτελέσματα της Google.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons