Η Google ετοιμάζει νέο Pixelbook μαζί με τα Pixel 3 και Pixel 3 XL

by George Polyzos • On 25-07-2018 • AT 12:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Μία νέα διαρροή στο Twitter αποκαλύπτει ενδεχόμενο σχέδιο της Google να λανσάρει ένα νέο Pixelbook, μαζί με τα επερχόμενα Pixel 3 και Pixel 3 XL.

Η διαρροή έγινε από τον συνήθη ύποπτο Evan Blass, ο οποίος υποστηρίζει ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η νέα συσκευή της αμερικανικής εταιρείας θα έρθει μαζί με τα νέα smartphones. Αυτό το δεύτερης γενιάς Pixelbook αναμένεται να διαθέτει εξαιρετικά περιορισμένα περιθώρια οθόνης και ενδέχεται να είναι διαθέσιμο σε διάφορες αγορές πριν το τέλος του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχετικό event όπου η Google ανακοινώνει τις hardware συσκευές της διοργανώνεται συνήθως μέσα στον Οκτώβριο, πέρυσι στο ανάλογο event είχαν ανακοινωθεί τα smartphones της σειράς Pixel 2. Άγνωστο παραμένει αν η νέα σειρά Pixelbook θα διαθέτει επεξεργαστή προερχόμενο από την Intel ή από την Qualcomm.

Άλλες φήμες θέλουν την Google πέρα από τα smartphones και τον φορητό υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Chrome OS, να παρουσιάζει επίσης ένα Pixel smartwatch αλλά και ένα αναβαθμισμένο σετ προηγμένων ασύρματων ακουστικών, τα Pixel Buds.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons