Η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει την αγορά 20.000 BlackBerry

by George Polyzos • On 11-08-2014 • AT 9:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

blackberry-q10

 

Η κυβέρνηση της Γερμανίας φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς έως και 20.000 συσκευών BlackBerry ώστε να καλύψει τις ανάγκες ασφαλών επικοινωνιών διαφόρων κυβερνητικών υπηρεσιών.

Η Γερμανία ήδη έχει επιλέξει την BlackBerry για τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες κυβερνητικών αξιωματούχων, συνδυάζοντας το BlackBerry 10 με τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την γερμανική εταιρεία Secusmart.

Η αρχική παραγγελία αφορούσε περί τις 3.000 συσκευές και σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο N-TV οι γερμανικές αρχές έμειναν τόσο ικανοποιημένες που εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο αγοράς επιπλέον 20.000 συσκευών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γερμανικού Υπουργείου Εσωτερικών, “μόνο οι συσκευές BlackBerry μπορούν να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη ασφάλεια επικοινωνιών”. Μάλιστα, δήλωσε ότι οι γερμανικές Αρχές έχουν εξετάσει και άλλα smartphones προερχόμενα από άλλους κατασκευαστές, τα οποία όμως είναι υποδεέστερα της BlackBerry σε θέματα ασφαλείας.

Προφανώς πρόκειται για μία θετική είδηση που η BlackBerry θα επιχειρήσει να εκμεταλλευθεί ώστε να «χτίσει» εκ νέου το προφίλ που θα τη βοηθήσει να ορθοποδήσει. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νέος CEO της BlackBerry, John Chen, επιχειρώντας να αντιστρέψει το κλίμα έκλεισε συμφωνία με τη Foxconn για τον σχεδιασμό, την παραγωγή και αποθήκευση low-end μοντέλων που προορίζονται για τις αναδυόμενες αγορές. Η πρώτη συσκευή που εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία είναι το BlackBerry Z3.

Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει τις προσπάθειές της και στις ανεπτυγμένες αγορές με μοντέλα high-end, όπως το BlackBerry Passport ή το BlackBerry Classic που θα χρησιμοποιεί το QWERTY πληκτρολόγιο του Bold, με touchpad και πλήκτρα λειτουργιών, το οποίο πρόκειται να λανσαριστεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons