Η Foxconn χτίζει νέο εργοστάσιο… για λογαριασμό της Apple

by George Polyzos • On 21-11-2014 • AT 1:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Foxconn_plant

Η Foxconn πρόκειται να κατασκευάσει ένα νέο, υπέρ-σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής οθονών, κόστους 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το εργοστάσιο που θα κατασκευαστεί σε περιοχή της νότιας Ταϊβάν πρόκειται να αποτελέσει αποκλειστικό προμηθευτή οθονών της Apple και είναι αποτέλεσμα «επείγοντος» αιτήματος που διατυπώθηκε από την αμερικανική εταιρεία.

Το νέο εργοστάσιο θα ανήκει στην Innolux, θυγατρική της Foxconn, και σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή πάνελ για λογαριασμό της Apple από το τέλος του 2015.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Apple Insider, η εγκατάσταση του εξοπλισμού αναμένεται να ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα. Συνολικά, η επένδυση της Foxconn στο νέο εργοστάσιο αναμένεται να ανέλθει στο ύψος των 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για τα επόμενα δύο χρόνια, και θα δημιουργήσει συνολικά 2.300 νέες θέσεις εργασίας.

Η Innolux είναι μαζί με τις LG Display και Japan Display, οι κύριοι προμηθευτές οθονών για τις συσκευές iPhone της Apple. Παράλληλα, η Innolux είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πάνελ της Ταϊβάν και προμηθεύει την αμερικανική εταιρεία με οθόνες για όλη την γκάμα των προϊόντων της (iPhone, iPad, MacBooks και iMac). Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί το νέο εργοστάσιο ποια κατηγορία οθονών θα αναλάβει να κατασκευάζει.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons