Η Forthnet λανσάρει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα

by George Polyzos • On 03-10-2015 • AT 4:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

laptop-user

Με στόχο την καλύτερη & αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Forthnet δημιούργησε το e-shop του forthnet.gr, το οποίο παρέχει στον επισκέπτη την απόλυτη εμπειρία online αγοράς.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα έρχεται σε συνέχεια του λανσαρίσματος του e-shop του nova.gr και προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα μέσα από οποιαδήποτε συσκευή (pc, laptop, tablet ή smartphone).

Με μόνο τέσσερα βήματα, ο χρήστης μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά της υπηρεσίας Internet και τηλεφωνίας που επιθυμεί, ενώ παράλληλα λαμβάνει ενημερωτικό email με την παραγγελία του, και το προσωπικό της Forthnet επικοινωνεί άμεσα μαζί του για επιβεβαίωση & ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Το νέο e-shop του forthnet.gr, προτείνει πρόσθετες δυνατότητες στον πελάτη, ανάλογα με τις επιλογές του κάθε χρήστη και τη διαθέσιμη τεχνολογία στην περιοχή του, εκτελώντας αυτόματο έλεγχο της διαθεσιμότητας των υπηρεσιών. Είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη και  ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις τρέχουσες εξειδικευμένες διαδικτυακές προσφορές, όπως η ισχύουσα, που κάνει δώρο, σε κάθε αγορά Forthnet 2Play Απεριόριστα μέσω e-shop, 12 ώρες κλήσεις προς όλα τα κινητά, κάθε μήνα, για πάντα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons