Η Fitbit ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Apple Watch

by Nikos Kaimakamis • On 11-08-2017 • AT 4:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι πρώτες εικόνες του Fitbit smartwatch που θέλει να ανταγωνιστεί το Apple Watch είδαν το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας. 

H φήμη ότι η Fitbit ετοιμάζει το δικό της smartwatch υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, ειδικά μετά από την εξαγορά της Pebble, τον περασμένο Δεκέμβριο. Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει μία έγχρωμη οθόνη αφής, με δύο κουμπιά στα δεξιά και ένα στα αριστερά. Το σχήμα της κάσας είναι τετράγωνο, ενώ το λουράκι φαίνεται να είναι από καουτσούκ.

Στο πίσω μέρος του Fitbit smartwatch, πίσω από την μεταλλική κάσα φαίνεται να υπάρχει ένας ενσωματωμένος αισθητήρας μέτρησης καρδιακού παλμού. Από τις εικόνες φαίνεται ότι το Fitbit smartwatch θα έχει δυνατότητα καταγραφής πολλών ζωτικών λειτουργιών του οργανισμού, όπως τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Παράλληλα, θα μπορεί να γίνει και η καταγραφή όλων των στοιχείων που συναντούμε σε ένα wearable, όπως τα βήματα και οι θερμίδες που καταναλώνονται.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους online κάνουν λόγο για διάθεση του Fitbit smartwatch σε τρία διαφορετικά χρώματα, μία ασημένια κάσα με λουράκι navy, μία ροζ χρυσή κάσα με μπλε λουράκι και μία κάσα σε μαύρο ή σκούρο γκρι χρώμα και μαύρο λουράκι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons