Η ESET εξαγοράζει την εταιρεία κρυπτογράφησης DESlock+

by George Polyzos • On 06-10-2015 • AT 1:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

cryptography03

H ESET ανακοίνωσε την απόκτηση της αναγνωρισμένης εταιρίας κρυπτογράφησης δεδομένων DESlock+ από την προηγούμενη διοίκησή της και την Shackleton Ventures Investment.

Με έδρα το Taunton, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η DESlock+ ειδικεύεται στον τομέα των προηγμένων λύσεων κρυπτογράφησης και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την ESET πριν από δύο χρόνια, όταν συμμετείχε στο πρόγραμμα ESET Technology Alliance. «Η κρυπτογράφηση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια και αποτελεί το «θησαυροφυλάκιο» για τη φύλαξη των ευαίσθητων πληροφοριών μίας εταιρείας, καθώς και των προσωπικών δεδομένων ενός χρήστη» σημειώνει ο  Chief Technology Officer της ESET, Palo Luka. «Το σχέδιό μας είναι να ενσωματώσουμε πλήρως την τεχνολογία που έχουμε αποκτήσει στα προϊόντα μας για επιχειρήσεις και καταναλωτές, και να την αναπτύξουμε περαιτέρω».

Η υπάρχουσα ομάδα της DESlock+, αποτελούμενη από 12 εργαζόμενους, έχει επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο David Tomlinson, ο οποίος γίνεται πλέον ο διευθυντής του Encryption Business Unit της ESET. Μετά την εξαγορά, η ESET δεν σχεδιάζει αλλαγές στη σύνθεση του προσωπικού, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας είναι πλέον μέλη της ESET. «Η ομάδα είναι πολύ ενθουσιασμένη για το μέλλον της μέσα στην οικογένεια της ESET» δήλωσε ο Tomlinson. Με την απόκτηση της DESlock+, η ESET έχει προσθέσει μια νέα τοποθεσία Έρευνας & Ανάπτυξης στις ήδη υπάρχουσες,  η οποία θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσλάβει «ντόπια» ταλέντα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εδρεύει η DESlock+.

Chromebook-user

Η λύση DESlock+ αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη διαχείριση κλειδιών, που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης. Περιλαμβάνει ασφαλή απομακρυσμένη διαχείριση βασισμένη σε web browser, μία έκδοση για συσκευές κινητής για iOS και ένα φορητό client, το, DESlock+ Go, που επιτρέπει την ασφαλή πρόσβαση σε δεδομένα σε σταθμούς εργασίας που δεν έχει εγκατασταθεί το DESlock +.

«Μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήσαμε μεταξύ των επιχειρήσεων δείχνει ότι 2 στις 3 επιχειρήσεις αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα να αποτελεί η κρυπτογράφηση μέρος των συμβατικών λύσεων ασφάλειας για endpoint» δήλωσε ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer της ESET. «Λάβαμε πολύ καλά αποτελέσματα προσφέροντας τις λύσεις κρυπτογράφησης DESlock+ ως μέρος του προγράμματος ESET Technology Alliance, και πιστεύουμε ότι το προχωράμε αυτή τη συνεργασία ακόμη περισσότερο θα ικανοποιήσει τους πελάτες μας. Η απόκτηση της DESlock+ θα μας επιτρέψει να συμπληρώσουμε τις λύσεις ασφαλείας της ESET  με μια σπουδαία τεχνολογία κρυπτογράφησης».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons