Η Ericsson αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο της Apcera

by George Polyzos • On 03-10-2014 • AT 9:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ericsson_hq

Η Ericsson ανακοίνωσε τη συμφωνία για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Apcera, εταιρείας επιχειρηματικών υπηρεσιών με έδρα τις ΗΠΑ και δημιουργού της πλατφόρμας υπηρεσιών PaaS επόμενης γενιάς Continuum.

Με την πρόσβαση στην Apcera, η Ericsson αναμένεται να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά του cloud, επεκτείνοντας την προσέγγισή της για τα δίκτυα στο πεδίο του επιχειρηματικού cloud. Επίσης, το Ericsson Cloud System αποκτά επόμενης γενιάς τεχνολογία PaaS (platform as-a-service), την οποία η εταιρεία βλέπει ως το κλειδί της επιτυχίας στο cloud.

Με την προσθήκη της τεχνολογίας PaaS της Apcera στο χαρτοφυλάκιο λύσεων της, η Ericsson θα καταστήσει δυνατή την πλήρη αυτοματοποίηση στο νέφος για κάθε φόρτο εργασίας και κάθε περίπτωση χρήσης, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει πλήρη έλεγχο των υποδομών.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις η Apcera θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα ενώ η Ericsson θα διαθέσει σημαντική χρηματοδότηση για την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας και την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου πωλήσεων της.

Η Apcera ιδρύθηκε το 2012 και εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι η δημιουργός και πάροχος του Continuum, μιας τεχνολογίας IT platform-as-a-service που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται με ασφάλεια και διαφάνεια την κατανομή και την κατανάλωση των IT πόρων τους στις εγκαταστάσεις τους και στο νέφος.

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί το τελευταίο τρίμηνο του 2014, ανάλογα με τις συνήθεις προϋποθέσεις της συμφωνίας. Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς, η Apcera θα συνεχίσει να λειτουργεί ως αυτόνομη εταιρεία και θα υπαχθεί οικονομικά στο επιχειρηματικό τμήμα των δικτύων.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons