Η Ericsson ανακοινώνει συμφωνία εξαγοράς της Envivio

by George Polyzos • On 19-09-2015 • AT 12:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ericsson-hq-10

H Ericsson ανακοίνωσε τη συμφωνία της για την απόκτηση της Envivio, προσφέροντας την τιμή των 4.10 δολαρίων ανά μετοχή σε μετρητά ή περίπου 125 εκατομμύρια δολάρια στο σύνολο.

Η εξαγορά θα ενισχύσει τη θέση της Ericsson στη συμπίεση βίντεο, συνδυάζοντας την ηγετική της θέση στην αναμετάδοση με την ηγεσία της Envivio στις πολλαπλές οθόνες και τις τηλεπικοινωνίες. Οι δυνατότητες βίντεο της Envivio που βασίζονται στο cloud και το λογισμικό θα αποτελέσουν σημαντική προσθήκη στο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο εμπλουτισμού των μέσων ενημέρωσης, επεξεργασίας, δημοσίευσης, παράδοσης και πλατφόρμων τηλεόρασης της Ericsson, ενεργοποιώντας τις εμπειρίες τηλεόρασης σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η Envivio είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κωδικοποίηση βίντεο βασισμένο σε λογισμικό με μια εγκατεστημένη βάση με πάνω από 400 παρόχους υπηρεσιών τηλεόρασης και ιδιοκτήτες περιεχομένου σε όλες τις αγορές παγκοσμίως. Η εταιρεία απέκτησε έσοδα 43 εκατ. δολάρια κατά τη διάρκεια του 2014 και εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, ενώ ιδρύθηκε το 2000 και διαθέτει περίπου 200 εργαζομένους παγκοσμίως.

Οι πελάτες πρώτης κατηγορίας της Envivio περιλαμβάνουν τις Comcast, Cox Communications, Liberty Global, Sky, Telstra και Time Warner Cable. Οι λύσεις λογισμικού της Εnvivio για εφαρμογές συνδρομητικής τηλεόρασης και TV Anywhere πραγματοποιούν κωδικοποίηση βίντεο βασισμένο σε λογισμικό, επεξεργασία, συσκευασία και εισαγωγή διαφημίσεων. Το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο της Envivio που βασίζεται στο cloud, είναι διαθέσιμο σε συσκευές με βάση Intel ή σε IT blade διακομιστές.

Η εξαγορά θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες κωδικοποίησης βίντεο της Ericsson και την εικονική κωδικοποίηση, η οποία διευκολύνει την αφαίρεση λειτουργιών επεξεργασίας βίντεο από αρχιτεκτονικά και λειτουργικά όρια, επιτρέποντας τη χρήση υλικού και λογισμικού που βασίζεται στη συμπίεση βίντεο, καθώς και τυχόν ανάπτυξη αρχιτεκτονικής.

Οι πελάτες της Ericsson θα αποκτήσουν οφέλη από ένα πρωτοποριακό συνδυασμό bespoke υλικού κορυφαίου στην αγορά και ιδιαίτερα βελτιστοποιημένου λογισμικού κωδικοποίησης που θα προσφέρει αυξημένη πορεία προς την επόμενη γενιά UHD/HD υπηρεσιών και τεχνολογιών High-Efficiency κωδικοποίησης βίντεο (HEVC).

Παράλληλα, οι πελάτες της Envivio θα μπορούν να βασιστούν στην παγκόσμια σταθερότητα και κλίμακα της Ericsson καθώς και στην ισχυρή δέσμευση της εταιρείας στην αγορά τηλεόρασης και μέσων ενημέρωσης με πρόσβαση στην πλήρη γκάμα προϊόντων, λύσεων και ειδίκευσης στις παγκόσμιες υπηρεσίες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons