Η Epson συμμετέχει στη «Βραδιά του Ερευνητή 2015»

by George Polyzos • On 11-09-2015 • AT 9:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Epson_ebv5-series-lifestyle-42-

Η Epson υποστηρίζει ενεργά τη Βραδιά του Ερευνητή, η οποία με σύνθημα «Η Επιστήμη και η Έρευνα για ένα καλύτερο μέλλον» διοργανώνεται για το ευρύ κοινό στις 25 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Λίγο νωρίτερα, στις 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το pre-event της Βραδιάς του Ερευνητή, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, με τη συμμετοχή πολυάριθμων ερευνητικών, ακαδημαϊκών και εκπαιδευτικών φορέων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που φέτος κλείνει 10 χρόνια, η Epson, ενώνει τις δυνάμεις της με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και παρουσιάζει στο ευρύ κοινό, μέσω των βιντεοπροβολέων και του οπτικοποιητή της το λαμπρό κόσμο της επιστήμης.

Οι επισκέπτες της «Βραδιάς του Ερευνητή» έχουν την ευκαιρία να δουν επιδείξεις, παιχνίδια επιστήμης και διαδραστικά πειράματα, από σημαντικούς ερευνητικούς φορείς, όπως το Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ) σε συνεργασία με την Epson, το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), το Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας «Αθηνά», το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και τον Μη Κερδοσκοπικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό SciCo.

Epson_v12h377-elpdc11-i03s.jpg

ELP-DC11

Ο οπτικοποιητής ELP-DC11 της Epson δίνει άλλη διάσταση στα οπτικά βοηθήματα υψηλής ποιότητας εικόνας για μαθητές. Με τον πρωτοποριακό μηχανισμό και τις ανεξάντλητες ιδιότητες του οπτικοποιητή, ο εισηγητής μπορεί να παρουσιάσει και να καταγράψει αντικείμενα, σε εικόνα ή βίντεο, ενώ προσαρμόζοντας τον οπτικοποιητή σε μικροσκόπιο, το περιεχόμενο που επεξεργάζεται εμφανίζεται σε μεγάλο μέγεθος στην οθόνη υπολογιστή ή βιντεοπροβολέα.

Epson_v12h377-elpdc11-i13s.jpg

Ο οπτικοποιητής ELP-DC11 διαθέτει κάμερα 5 Megapixel, 10x ψηφιακό zoom, ρυθμό ανανέωσης 30fps και εμφανίζει τις εικόνες ομαλές, καθαρές και ζωντανές, ενώ η διδασκαλία παίρνει άλλη διάσταση με τη δυνατότητα προσθήκης σχολίων, ηχητικών ή σημειώσεων στα βίντεο. Στη συνέχεια οι «σημειώσεις» αυτές μπορούν να διανεμηθούν χρησιμοποιώντας  μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως τα YouTube ή SchoolTube και για μάθηση εξ’ αποστάσεως.

EB-585Wi

Με τον διαδραστικό βιντεοπροβολέα υψηλής ποιότητας EB-585Wi, μπορείτε να μετατρέψετε κάθε επίπεδη επιφάνεια σε διαδραστική, από πολύ μικρή απόσταση, για μια νέα εμπειρία μάθησης, που απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες, με εύκολη εγκατάσταση και χαμηλό κόστος.

Epson_webn585wi-high-res-png3

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε για ακόμη μια χρονιά την προσπάθεια υποστήριξης των δράσεων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και άλλων σημαντικών ερευνητικών και ακαδημαϊκών φορέων της χώρας. Η Epson με όραμα στην καινοτομία και την επιστήμη, επιθυμεί πάντα να προωθεί δράσεις που φέρνουν το ευρύ κοινό σε επαφή με την ελληνική επιστημονική και εκπαιδευτική κοινότητα και αναδεικνύουν τις ελπιδοφόρες προσπάθειές τους».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons