Η Epson επεκτείνει την εγγύηση των εκτυπωτών WorkForce

by George Polyzos • On 12-09-2014 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

WF 5620 DWF_PHOTO 2

Η Epson ανακοίνωσε ότι προσφέρει εκτεταμένη τριετή εγγύηση στους κατόχους των πολύ-λειτουργικών εκτυπωτών WorkForce και WorkForce Pro.

Η επέκταση σε τριετή εγγύηση αφορά επιλεγμένα προϊόντα WorkForce και WorkForcePro και για αγορές που πραγματοποιούνται μεταξύ του διαστήματος 1/4/2014 έως και 31/3/2015, ενώ η παροχή της υπηρεσίας γίνεται με «εγγραφή» του εκτυπωτή και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Περισσότερες πληροφορίες για τα επιλεγμένα μοντέλα που υποστηρίζουν την επέκταση της εγγύησης, θα βρείτε στο επίσημο site της Epson, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε και εγγραφή στην εν λόγω υπηρεσία.

Οι νέοι WF 5110 DW και WF 5620 DWF είναι εκτυπωτές για επιχειρήσεις που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην Ελληνική αγορά από την Epson και συνδυάζουν ταχύτητα και οικονομία κατά τη διαδικασία εκτύπωσης, και μεγαλύτερη ασφάλεια με την εκτεταμένη εγγύηση της εταιρείας.

Οι WF 5110 DWκαι WF 5620 DWF της σειράς WorkForcePro, προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα των κεφαλών εκτύπωσης PrecisionCore. Είναι οικολογικοί, έχουν χαμηλό λειτουργικό κόστος και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενώ τα μελάνια DURABriteUltraδιαθέτουν ποικιλία μεγεθών φυσίγγων μελάνης, για χαμηλά επίπεδα κόστους.

Συνδυάζουν υψηλό όγκο εκτυπώσεων με χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα. Οι WF 5110 DW  και WF 5620 DWF κυκλοφορούν ήδη στην αγορά στην τιμή των 185 ευρώ και 260 ευρώ αντίστοιχα.

[Δ.Τ. Epson]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons