Η Epson επεκτείνει τη σειρά προβολέων home cinema

by George Polyzos • On 08-09-2014 • AT 9:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

ehotw6600w_01

Η Epson, ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών νέων βίντεο-προβολέων 3LCD υψηλής ποιότητας για home cinema, κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2014, που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Οι νέοι βίντεο-προβολείς home cinema EH-TW6600W και EH-TW6600 είναι ιδανικοί για τους φανατικούς της μεγάλης οθόνης που θέλουν να παρακολουθούν τις νέες κυκλοφορίες σε Full HD, αλλά και για όσους γνωρίζουν την αγορά του home cinema για πρώτη φορά.

Αυτοί οι δύο νέοι βίντεο-προβολείς υψηλής ποιότητας και αξίας είναι ιδανικοί για home cinema, αθλητικά και παιχνίδια, προσφέροντας όλες τις εξαιρετικές λειτουργίες ενός βιντεοπροβολέα υψηλής τεχνολογίας σε προσιτή τιμή. Και οι δύο προβολείς 1080p αποδίδουν καθαρές, ομαλές και ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετική φωτεινότητα και ευκρίνεια 2D και 3D, ενώ προσφέρουν εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού με επτά λειτουργίες χρωμάτων ακριβείας και λειτουργία αυτόματης βελτιστοποίησης χρωμάτων.

ehttw6600_01

Είναι τόσο εύκολοι στη χρήση και την εγκατάσταση, με μετατόπιση φακού για άνετη τοποθέτηση σε κάθε δωμάτιο, που ακόμη και άπειροι χρήστες μπορούν να απολαύσουν όλες τις δυνατότητές τους αμέσως μετά την αγορά.

Ο EH-TW570 διαθέτει την τελευταία τεχνολογία 3LCD 720p με HD για παρακολούθηση και αναπαραγωγή περιεχομένου 2D και 3D, και αποτελεί τον πιο φωτεινό βίντεο-προβολέα στην γκάμα των βίντεο-προβολών home cinema της Epson, με 3.000 lumen και εξίσου υψηλή απόδοση λευκών και έγχρωμων εικόνων.

ehltw570-1-

Διαθέτει τέσσερις λειτουργίες χρωμάτων διασφαλίζοντας προβολές ύψιστης ποιότητας σε κάθε περιβάλλον και δύο λειτουργίες χρώματος 3D. Η λυχνία μεγάλης διάρκειας 5.000 ωρών σε κανονική λειτουργία και 6.000 ωρών σε οικολογική λειτουργία σημαίνει πως οι λάτρεις των παιχνιδιών, των ταινιών και των σπορ θα μπορούν να απολαμβάνουν τις προβολές τους για μεγαλύτερα διαστήματα ανάμεσα στις αλλαγές της λυχνίας.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons