Έτοιμη η εμπορική έκδοση του HTC Vive

by Nikos Kaimakamis • On 23-02-2016 • AT 5:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming Mobile

htc vive c01

To HTC Vive είναι πλέον έτοιμο για την έναρξη της εμπορικής του πορείας και στο Mobile World Congress εμφανίστηκε η τελική του έκδοση. 

Το HTC Vive θα συνεργάζεται με το Steam VR, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποτελεί μία εξαιρετική πλατφόρμα για virtual reality gaming. To κράνος της HTC είναι επίσης εξοπλισμένο με την λειτουργία Vive Phone Services, που επιτρέπει στον χρήστη να συνεχίζει να βλέπει τις ειδοποιήσεις και άλλες τηλεφωνικές λειτουργίες καθώς φορά το κράνος.

htc vive c02

Το λουρί του HTC Vive είναι επανασχεδιασμένο, έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται πιο εύκολα σε διάφορα κεφάλια, παραμένοντας άνετο μετά από πολύωρη χρήση. Μέσα στο κράνος υπάρχουν δύο ασύρματα χειριστήρια, ενώ η ενδεικτική τιμή του θα είναι στα 799 δολάρια στις ΗΠΑ. Αυτό δείχνει ότι θα είναι πιο ακριβό από το Oculus Rift, αλλά στο κράνος της HTC περιλαμβάνονται και τα χειριστήρια.

Οι προπαραγγελίες για το HTC Vive ξεκινούν από τις 29 Φεβρουαρίου, ενώ τα πρώτα κομμάτια θα ξεκινήσουν να φτάνουν στους αγοραστές του στις αρχές Απριλίου, μαζί με δύο παιχνίδια, το Job Simulator: The 2050 Archives και το Fantastic Contraption, τα οποία και θα προσφέρονται δωρεάν σε όποιον σπεύσει να αγοράσει το HTC Vive, μόλις αυτό κυκλοφορήσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons