Η εμπειρία χρήσης του LG G3 επεκτείνεται

by George Polyzos • On 29-08-2014 • AT 9:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_G3_Premium_UX_Expansion

Η LG επεκτείνει την εμπειρία χρήσης του LG G3 στα μικρής και μεσαίας κατηγορίας smartphones και tablets, με την ενσωμάτωση σε αυτά της εύχρηστης κάμερας και του αναβαθμισμένου  Smart Keyboard.

Πιο αναλυτικά, η LG Electronics θα προσφέρει την εμπειρία χρήσης και τις λειτουργίες, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο νέο LG G3, στα περισσότερα smartphones και tablets μικρής και μεσαίας κατηγορίας της εταιρείας που παρουσιάστηκαν στο δεύτερο μισό του έτους.

Μετά την παγκόσμια παρουσίασή του τον Μάιο, οι λειτουργίες και η εμπειρία χρήσης (UX) του LG G3 έχουν λάβει πολλά θετικά σχόλια τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τους ειδικούς της βιομηχανίας, με ιδιαίτερη μνεία από πολλούς στα φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά τους.

Η εύχρηστη κάμερα που εμφανίζει μόνο τις επιλογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά UX που θα τυποποιηθούν στα μικρής και μεσαίας κατηγορίας smartphones της LG. Ένα κύριο χαρακτηριστικό της κάμερας είναι και η λειτουργία «Touch & Shoot», που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών γρήγορα και εύκολα, με ελαφρύ χτύπημα του δαχτύλου σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης για εστίαση και λήψη σε ένα απλό βήμα, μειώνοντας έτσι το χρόνο της διαδικασίας λήψης.

Η λειτουργία «Gesture Shot» μετατρέπει τη λήψη των φωτογραφιών selfie σε απλή και διασκεδαστική. Ανοίγοντας και κλείνοντας ο χρήστης την παλάμη του μπροστά στον φακό, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση 3 δευτερολέπτων πριν τη λήψη των πιο όμορφων και καθαρών selfie φωτογραφιών. Τέλος, η λειτουργία «Clean View» προσφέρει μια πλήρη προεπισκόπηση της εικόνας, απομακρύνοντας όλα τα εικονίδια του μενού από την οθόνη.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό UX που θα διατίθεται και στα μικρής και μεσαίας κατηγορίας smartphones και tablets είναι η λειτουργία «Smart Keyboard», χάρη στην οποία μειώνονται τα λάθη έως και 75%, με την καταγραφή και ανάλυση του τρόπου γραφής του χρήστη και με την αυτόματη «αναγνώριση» των λέξεων που σκοπεύει να πληκτρολογήσει.

Επιπλέον, το πληκτρολόγιο μπορεί να ρυθμιστεί στο κατάλληλο ύψος για να ταιριάζει καλύτερα στα χέρια του εκάστοτε χρήστη. Προτεινόμενες λέξεις, που εμφανίζονται πάνω από το πληκτρολόγιο, μπορούν να εισαχθούν με μια απλή κίνηση του δαχτύλου του χρήστη, ενώ μεμονωμένα πλήκτρα μπορούν να προσαρμοστούν και να εμφανίζουν συγκεκριμένα σύμβολα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά για ακόμα πιο γρήγορη πληκτρολόγηση.

Τέλος, με το συνεχόμενο πάτημα της μπάρας με το δάχτυλο και ταυτόχρονα κίνηση του δαχτύλου δεξιά ή αριστερά, μετακινείται ο κέρσορας για πιο γρήγορη επεξεργασία των κειμένων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons