Η εφαρμογή Visit Greece στις Smart TVs της Samsung

by George Polyzos • On 17-10-2014 • AT 1:58 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

EOT_SAMSUNG_VISITGREECE

Η Samsung Electronics Hellas και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, σε κοινή εκδήλωση, ανακοίνωσαν τη διάθεση της εφαρμογής Visit Greece στις Smart TVs στην Ελλάδα και σε 42 ακόμα κράτη της Ευρώπης.

Στόχος της εφαρμογής Visit Greece είναι η σύγχρονη και δυναμική προβολή του τουρισμού της χώρας, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Διαθέσιμη μέσω των Smart TVs της Samsung, η εφαρμογή ενημερώνει τους δυνητικούς επισκέπτες της Ελλάδας για το φυσικό και πολιτιστικό της πλούτο, απευθείας από το καθιστικό τους.

Οι τηλεθεατές αποκτούν άμεση πρόσβαση σε βίντεο και φωτογραφικό υλικό του Visit Greece, λαμβάνοντας χρήσιμες πληροφορίες για κάθε γωνιά της χώρας. Η εφαρμογή διακρίνεται για τον απλό σχεδιασμό της και για την αμεσότητα πρόσβασης στην πληροφορία, επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγηθούν εύκολα σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε εικόνες.

Το περιεχόμενό της είναι δομημένο σε θεματικές κατηγορίες, έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να βρει την ενημέρωση που επιθυμεί με αμεσότητα. Οι διαθέσιμες πληροφορίες της εφαρμογής Visit Greece καλύπτουν όλα όσα ένας δυνητικός επισκέπτης θα ήθελε να γνωρίζει: γαστρονομικές προτάσεις, παραδοσιακά προϊόντα και συνταγές, μουσεία, σημεία αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, ψυχαγωγία, άθληση, αγορές, αλλά και προτάσεις για προορισμούς, αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως ιδανική επιλογή για κάθε εποχή του χρόνου.

Η εφαρμογή Visit Greece είναι ήδη διαθέσιμη σε 42 κράτη στην Ευρώπη, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη διάθεσή της στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Νότια Κορέα, τη Βραζιλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Υπουργός Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία δήλωσε: «Μέσω του Visit Greece, στόχος μας είναι να κάνουμε γνωστό ότι η Ελλάδα είναι ένας μοναδικός τουριστικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου. Θεωρούμε ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η Samsung αναγνώρισε και εκτίμησε τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού, το περιεχόμενο του visitgreece.gr, καθώς και την προσφορά του στην άνοδο του ελληνικού τουρισμού τα τελευταία δύο χρόνια. Η ψηφιακή τηλεόραση εισάγει στο σπίτι εκατομμυρίων νοικοκυριών την τεχνολογία την οποία και συνδυάζει με τηλεοπτικά προγράμματα και δημοφιλείς εφαρμογές (apps) που ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν. Όλα αυτά αξιοποιούνται προς όφελος του ελληνικού τουρισμού».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, κ. Choongsoon Lee δήλωσε: «Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Samsung υποστηρίζουμε ενεργά τον ελληνικό τουρισμό, καθώς πιστεύουμε ότι θα διαδραματίσει νευραλγικό ρόλο στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας» και συνέχισε: «Η εφαρμογή “Visit Greece” είναι ένας σύγχρονος τρόπος διεθνούς προβολής και ενίσχυσης του Ελληνικού τουρισμού. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τον ΕΟΤ και τον ρόλο των Samsung Smart TVs ως την ψηφιακή πλατφόρμα προώθησης του τουρισμού της χώρας».

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Παναγιώτης Λειβαδάς τόνισε ότι «O ελληνικός τουρισμός μέσω του visitgreece.gr, βρίσκει ένα νέο περιβάλλον ανάπτυξης από τους ψηφιακούς δέκτες της Samsung. Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία και ευχόμαστε στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να εξετάσουμε ακόμα περισσότερα πεδία συνεργασίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κορέα που αποτελεί για τον ΕΟΤ αγορά-στόχο υψηλών αξιώσεων».

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons