Η εφαρμογή του Gmail για το iOS της Apple ανανεώνεται

by Nikos Kaimakamis • On 08-11-2016 • AT 1:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

gmail-app-on-ios

Λειτουργίες που απολαμβάνουν οι Android χρήστες αποκτά η εφαρμογή του Gmail και του Google Calendar για το iOS. 

Ένα από τα τα στοιχεία που αποκτά πλέον η εφαρμογή του Gmail στο iOS είναι η δυνατότητα να αναστέλλεται η αποστολή emails που μόλις έχουν φύγει προς τον αποστολέα. Στην μπάρα κάτω από το email υπάρχει η επιλογή Undo για να γίνει η αναίρεση της αποστολής ενός email. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η αποστολή ενός email δεν μπορεί να αναιρεθεί αφότου έχει παραδοθεί το μήνυμα στον παραλήπτη.

Σε γενικές γραμμές η εφαρμογή για το Gmail στο iOS έχει αποκτήσει καλύτερο σχεδιασμό και πιο γρήγορη απόκριση στις εντολές του χρήστη. Το interface είναι εντελώς ίδιο με το Android, ενώ μπορεί ο χρήστης να δει διάφορους λογαριασμούς email στην ίδια εφαρμογή. Όμοια με το desktop είναι και η ταξινόμηση στο inbox που έχει κάνει ο χρήστης για το Gmail.

google-calendar

Αλλαγές έκανε η Google και στο Ημερολόγιό της για τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS, με την ανανεωμένη εφαρμογή να υποστηρίζει πλέον την προβολή σε portrait ή landscape mode, ενώ θα μπορεί κανείς να κάνει καλύτερες αναζητήσεις γεγονότων και υπενθυμίσεων για καλύτερη οργάνωση του χρόνου του. Οι ανανεωμένες εφαρμογές του Gmail και το Google Calendar είναι ήδη διαθέσιμες στο App Store της Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons