Η εφαρμογή Photos αντικαθιστά το iPhoto στο OS X Yosemite

by George Polyzos • On 30-06-2014 • AT 1:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Yosemite

 

Κατά τη διάρκεια του WWDC, του Παγκόσμιου Συνεδρίου της Apple για Developers, που πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 2-6 Ιουνίου, η εταιρεία ανακοίνωσε μία νέα εφαρμογή, την Photos, η οποία θα συμπεριληφθεί στο μελλοντικό λειτουργικό σύστημα OS X Yosemite.

Σύμφωνα με το Gigaom, το οποίο επικαλείται δήλωση της ίδιας της εταιρείας, η εμφάνιση της νέας εφαρμογής φέρνει και την απόφαση για καμία περαιτέρω βελτίωση των προγενέστερων εφαρμογών iPhoto (που προοριζόταν για τους απλούς χρήστες) και Aperture (που είχε πιο επαγγελματικό χαρακτήρα).

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εφαρμογές δεν θα λάβουν καμία αναβάθμιση από τη στιγμή που η εφαρμογή Photos γίνει διαθέσιμη με το OS X Yosemite, από τις αρχές του επόμενου έτους. Παράλληλα, όλα δείχνουν ότι η εφαρμογή Photos θα αντικαταστήσει την iPhoto, δίνοντας έμφαση στην ενσωμάτωση του iCloud Photo Library.

Επιπλέον και παράλληλα με την παραπάνω εξέλιξη, η Apple ανακοίνωσε και μια σειρά από αναβαθμίσεις για ορισμένες ακόμη εφαρμογές: την εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο Final Cut Pro X, την εφαρμογή δημιουργίας γραφικών Motion, την εφαρμογή συμπίεσης βίντεο Compressor και την εφαρμογή Main Stage.

Οι ενημερώσεις των εφαρμογών περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αποθήκευσης βελτιστοποιημένων, proxy και rendered μέσων σε οποιαδήποτε θέση εκτός της βιβλιοθήκης του Final Cut Pro X, βελτιώσεις στη συμπεριφορά του Sequence Text για animation στο Motion, ενώ περιλαμβάνονται και μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων στα Compressorκαι Main Stage.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons