Η devolo λανσάρει το Access Point One

by George Polyzos • On 04-12-2019 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Μια σταθερή και γρήγορη σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία. Το Access Point One της devolo κλείνει τα κενά στο Wi-Fi, προσφέρει τέσσερεις θύρες LAN για συσκευές multimedia και εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα.

Σε πολλά καινούρια κτίρια, κάθε δωμάτιο έχει πρίζα δικτύου, αλλά κανένα δεν έχει κάποιο Wi-Fi access point. Το Access Point One Wi-Fi hotspot της devolo αποτελεί μία 2-σε-1 λύση για ισχυρό Wi-Fi και ενσύρματες συνδέσεις LAN.

Πιο αναλυτικά, το access point γίνεται εύκολα μέρος ενός δικτύου μόλις συνδεθεί σε μια θύρα LAN. Στη συνέχεια παρέχει Wi-Fi υψηλών αποδόσεων για τελικές συσκευές με ταχύτητες έως 1,733Mbps χρησιμοποιώντας 802.11ac και έως 300Mbps χρησιμοποιώντας 802.11n. Συνολικά έξι κεραίες δημιουργούν ισχυρή κάλυψη Wi-Fi στις συχνότητες των 5GHz και 2,4GHz.

Η devolo κάνει ένα βήμα μπροστά με το Access Point One, προσφέροντας μια χαμηλότερη τιμή σε συνδυασμό με ταχύτατο Wi-Fi και full-fledged λειτουργικότητα switch. Ακόμα, κάποιες τερματικές συσκευές μπορούν να συνδεθούν με το οικιακό δίκτυο μέσω καλωδίου Ethernet χρησιμοποιώντας μια από τις τέσσερεις θύρες. Αυτός είναι και ο ιδανικός τρόπος να συνδεθούν συσκευές όπως μια «έξυπνη» τηλεόραση ή μια κονσόλα gaming στο Internet. Η πρόσθετη θύρα gigabit προορίζεται για σύνδεση με το καλώδιο του δικτύου.

Η εγκατάσταση είναι απλή: πρώτα συνδέετε το devolo Access Point One στην πρίζα, έπειτα, συνδέετε την θύρα gigabit με το δίκτυό σας μέσω καλωδίου LAN. Αν το επιθυμείτε, η λειτουργία WPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχετε απόλυτη πρόσβαση μέσω Wi-Fi σε όλο το σπίτι.

Το devolo Access Point One είναι διαθέσιμο online, καθώς και στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι 119,90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons