Η devolo επιτυγχάνει πωλήσεις 25 εκατ. προσαρμογέων dLAN

by George Polyzos • On 06-02-2015 • AT 1:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

dev_dlan1200+

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια προσαρμογείς dLAN, η devolo θέτει ένα νέο ορόσημο στην κατηγορία του Powerline, ενώ ταυτόχρονα καθιερώνεται ως παγκόσμιος ηγέτης στην εν λόγω αγορά.

Τα προϊόντα dLAN συνδέουν σήμερα, μέσω της γραμμής ρεύματος, όλες τις ψηφιακές συσκευές του σπιτιού, από υπολογιστές και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης μέχρι και έξυπνες τεχνολογίες για το σπίτι. Το dLAN Powerline παρέχει ιδιαίτερα γρήγορη, σταθερή και ασφαλή μετάδοση δεδομένων, σε ολόκληρο το κτίριο, χάρη στις αποκλειστικές τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η devolo.

Πέρα από τις τεχνολογίες που αναπτύσσει η ίδια, συμμετέχει και σε κοινοπραξίες όπως το ΙΕΕΕ αλλά και το HomePlug Alliance, όπου παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη μελλοντικών προδιαγραφών για την επικοινωνία δεδομένων μέσω Powerline, προκειμένου να εξασφαλίσει στους πελάτες της τη μέγιστη δυνατή προστασία των επενδύσεων τους, αλλά και βέλτιστη συμβατότητα.

«Η devolo συνδέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο Heiko Harbers, Διευθύνων Σύμβουλος της devolo AG, σχολιάζοντας το νέο ρεκόρ πωλήσεων. «Θα εργαστούμε και μελλοντικά προς την κατεύθυνση να καταστεί η ασύρματη πρόσβαση στο οικιακό δίκτυο και στο Internet, όσο το δυνατόν πιο εύκολη και αξιόπιστη».

Εκτός από την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων για τους τελικούς πελάτες, η devolo εμπλέκεται χρόνια τώρα και σε πανευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα. Μαζί με τους συνεργάτες από τους τομείς των επιχειρήσεων, της επιστήμης και της πολιτικής που προωθούνται από διάφορα προγράμματα της γερμανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η devolo αναπτύσσει σημαντικά πρότυπα καθώς και hardware για το smart grid και το έξυπνο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας του μέλλοντος.

Εκτός από αυτό, η εμπειρία των μηχανικών της devolo παρέχεται και σε πολλά ειδικά προσαρμοσμένα έργα για μεγάλους πελάτες (όπως για παράδειγμα, στον επιχειρησιακό τομέα της παροχής υπηρεσιών Internet) και στο χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών προϊόντων devolo που ασχολείται ειδικά με τη δικτύωση μεγαλύτερων μονάδων όπως είναι τα κεντρικά γραφεία μιας εταιρείας ή μεγάλα ξενοδοχεία.

[Δ.Τ. devolo]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons