Η devolo ανοίγει το σύστημα Home Control σε άλλους κατασκευαστές

by George Polyzos • On 02-09-2015 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Press IIFA1

Η devolo ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της IFA 2015 θα παρουσιαστούν τα νέα στοιχεία που θα συμπληρώσουν το χαρτοφυλάκιο του devolo Home Control.

Πιο συγκεκριμένα, με τις νέες προσθήκες που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της IFA 2015, στο Βερολίνο, τα νέα στοιχεία που θα συμπληρώσουν το χαρτοφυλάκιο του devolo Home Control, του συστήματος έξυπνου σπιτιού που το φτιάχνεις μόνος σου, φτάνουν πλέον τα 20. Με τις νέες αυτές προσθήκες το devolo Home Control θα είναι από τα πιο ευρύτερα και πιο ευέλικτα συστήματα έξυπνου σπιτιού στον κόσμο.

Ήδη από τις αρχές του 2015, το devolo Home Control System έδωσε στους χρήστες του τη δυνατότητα να ενσωματώσουν άνετα και ολοκληρωμένα, προϊόντα από άλλους προμηθευτές πιστοποιημένα με τεχνολογία Z-Wave. Με τον τρόπο αυτό η γερμανική εταιρεία που εδρεύει στο Άαχεν, άνοιξε το σύστημά της σε εκατοντάδες πρόσθετα στοιχεία και σε εκατομμύρια σενάρια.

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, σύντομα το σύστημα Home Control θα είναι σε θέση να ενσωματώσει υλικό που βασίζεται σε IP, τρίτων κατασκευαστών, όπως για παράδειγμα, hardware που αφορά στον ήχο, υπηρεσίες web ή και άλλες ανεξάρτητες υπηρεσίες, διευρύνοντας έτσι απεριόριστα τις δυνατότητες και τα πιθανά σενάρια.

Επιπρόσθετα, έχει προγραμματιστεί και η ενσωμάτωση προϊόντων που ταιριάζουν στο κατάλληλο οικοσύστημα έξυπνου οικιακού ελέγχου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν προσφέρονται απευθείας από την devolo. Ο αριθμός των γνωστών εταιρειών που δημιουργούν ολοκληρωμένα προϊόντα για τέτοια συστήματα αυξάνεται εντωμεταξύ συνεχώς. Μεταξύ αυτών συναντάμε ονόματα όπως η Philips Hue, Netatmo και Nest.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons