Η Dell παρουσίασε την πρώτη της σειρά rugged tablets

by George Polyzos • On 26-10-2015 • AT 3:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Dell_Latitude_12_Rugged_Tablet (1)

Η Dell ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ελλάδα του νέου Latitude 12 Rugged Tablet, το οποίο είναι το πρώτο tablet στο είδος του, από τη Dell, το οποίο είναι πλήρως θωρακισμένο (rugged).

Οι ανακοινώσεις έγιναν στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το νέο tablet αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο σύνολο των καινοτόμων προϊόντων της Dell, το οποίο περιλαμβάνει το Latitude 12 Rugged Extreme convertible notebook με περιστρεφόμενη οθόνη, το Latitude 14 Rugged Extreme notebook, καθώς και το Latitude 14 Rugged notebook.

Dell_Latitude_12_Rugged_event_photo_b

Το Latitude 12 Rugged Tablet διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 11,6 ιντσών με τεχνολογία Direct-View, που διευκολύνει την αναγνωσιμότητα σε εξωτερικούς χώρους και διαθέτει λειτουργία αφής, που επιτρέπει τη χρήση ακόμη και με γάντια. Για επίτευξη μέγιστης απόδοσης, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, το Rugged Tablet είναι εξοπλισμένο με την τέταρτη γενιά του συστήματος θερμικής διαχείρισης QuadCool, καθώς και ισχυρούς, αλλά και ενεργειακά αποδοτικούς, επεξεργαστές Intel Core M 5ης γενιάς. Το Rugged Tablet παρέχει μέχρι και 12 ώρες αυτονομίας, με τη χρήση δύο εναλλασσόμενων μπαταριών 2 στοιχείων.

Για μεγαλύτερη αξιοπιστία και ευκολία διαχείρισης, το Rugged Tablet διαθέτει, επίσης, μονάδα αποθήκευσης solid state με χωρητικότητα μέχρι 512GB και συνδεσιμότητα 802.11ac Wi-Fi, καθώς και προαιρετική σύνδεση mobile broadband και GPS. Το tablet προσφέρει συνολική διασφάλιση των δεδομένων, αλλά και επιπρόσθετη ασφάλεια του hardware, μέσω του Dell Data Protection αλλά και των συστημάτων Intel vPro και Intel TPM 1.2.

Η τεχνική υποστήριξη της Dell, είναι επίσης διαθέσιμη προαιρετικά, συμπεριλαμβανόμενης της υποστήριξης ProSupport Plus για PCs και Tablets, η οποία αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία υποστήριξης στην αγορά, που συνδυάζει πρόσβαση σε εξειδικευμένη υποστήριξη, επιδιόρθωση βλαβών από ατυχήματα, αλλά και προληπτική παρακολούθηση για αυτοματοποιημένη πρόληψη και επίλυση δυσλειτουργιών.

Dell_Latitude_12_peripherals (3)

 

To tablet επιτρέπει στους πελάτες να είναι περισσότερο αποδοτικοί, ανεξαρτήτως των συνθηκών που αντιμετωπίζουν. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, διαθέτει ένα ανθεκτικό σύστημα docking τύπου pogo-pin, για δυνατότητα σύνδεσης με αρθρωτά υποσυστήματα, όταν αυτή είναι απαραίτητη, αλλά και τη δυνατότητα για χρήση με μια ευρεία γκάμα συσκευών, όπως docking station γραφείου και συσκευές αυτοκινήτου. Το προαιρετικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους για το Rugged Tablet, διαθέτει προσαρμοζόμενο RGB φωτισμό και προστασία επιπέδου IP-65 με την οποία καθίσταται ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Dell_Latitude_12_Rugged_Tablet (13)

To νέο Dell Latitude 12 Rugged Tablet διατίθεται στην Ελλάδα από τους συνεργάτες της Dell, μέλη του δικτύου Dell PartnerDirect, όπως και το σύνολο των λύσεων της Dell για επιχειρήσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons