Η Dell παρουσίασε τα νέα της OptiPlex All-in-One

by George Polyzos • On 28-07-2014 • AT 11:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

OptiPlex 9030 AIO Lifestyle

 

Η Dell ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των συστημάτων OptiPlex, το OptiPlex 3030 All-in-One και το OptiPlex 9030 All-in-One, που χαρακτηρίζονται από τα αυξημένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Μαζί με τα κορυφαία στην κατηγορία του χαρακτηριστικά απόδοσης και διαχειρισιμότητας, το Dell OptiPlex 3030 All-in-One αποτελεί το πιο φιλικό προς το περιβάλλον τεχνολογικό προϊόν στην αγορά, σε προσιτό επίπεδο τιμής.

Προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό ασφάλειας, ευκολίας διαχείρισης και αξιοπιστίας για το σύγχρονο χώρο εργασίας, ενώ εξοικονομεί χώρο στο γραφείο λόγω της σχεδίασής του. Διαθέτει επίσης οθόνη αφής και εξαιρετική αντοχή, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανική επιλογή για σχολεία και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.

Πιο αναλυτικά, το OptiPlex 3030 All-in-One ενσωματώνει επεξεργαστές Intel Core i5, 4ης γενιάς, μνήμη RAMέως 16GB και υποστήριξη για διακριτή κάρτα γραφικών. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 19,5 ιντσών με end-to-endglassκαι τεχνολογία capacitiveμε δυνατότητα πολλαπλής αφής 10 σημείων.

Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής λειτουργικού συστήματος ανάμεσα στα Windows 7, 8.1 ή Ubuntu, δυνατότητα πλήρους διαχείρισης μέσω Dell KACE και ενσωμάτωση αυξημένων χαρακτηριστικών ασφαλείας, όπως κάλυμμα θυρών που κλειδώνει, υποστήριξη για την υποδοχή αντικλεπτικού συστήματος, καθώς και πρόσβαση στις λύσεις Dell Data Protection, συμπεριλαμβανομένων των «Protected Workspace» που παρέχουν κορυφαία στην κατηγορία τους προστασία από κακόβουλο λογισμικό.

Παράλληλα, παρέχεται πιστοποίηση από τρίτους κατασκευαστές στο πρόγραμμα UL Environment για τη χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού με ανακύκλωση κλειστού βρόχου (closed loop) και πιστοποίηση κατά Energy Star και EPEAT Gold.

Το OptiPlex 9030 All-in-One, το δεύτερο σύστημα που ανακοίνωσε η Dell, θεωρείται από την ίδια την εταιρεία το πιο ασφαλές all-in-one desktop στην κατηγορία του, παρέχοντας ολοκληρωμένη κρυπτογράφηση, προηγμένο έλεγχο ταυτότητας και πρόληψη για κακόβουλο λογισμικό.

Το εν λόγω σύστημα διαθέτει τετραπύρηνους επεξεργαστές 4ης γενιάς Intel Core i5 και i7, με έως 16GB μνήμης RAM και προαιρετικά γραφικά υψηλής ανάλυσης HD. Η οθόνη του είναι διαγωνίου 23 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels και τεχνολογία πολλαπλής αφής (multi-touch).

Αξιοσημείωτη είναι η λεπτή και κομψή σχεδίαση, με περιστρεφόμενη οθόνη και δυνατότητα χρήσης δεύτερης οθόνης, καθιστώντας το όχι μόνο το λεπτότερο all-in-one της Dell, αλλά και αρκετά ευέλικτο ώστε να χρησιμοποιείται σε κάθε χώρο γραφείου. Διαθέτει ακόμα κάμερα ανάλυσης Full HD, headset και πλήρη πιστοποίηση Microsoft Lync για λύσεις επικοινωνίας και συνεργασίας με αυξημένη παραγωγικότητα.

Τα Dell OptiPlex All-in-One 9030 και 3030 είναι διαθέσιμα από τους διανομείς της Dell και το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας στο πλαίσιο του προγράμματος Dell Partner Direct.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons