Η Dell μειώνει το κόστος για all-flash storage

by George Polyzos • On 02-02-2015 • AT 2:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

OptiPlex 9030 AIO Lifestyle

Η Dell ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο διαμορφώσεων των νέων συστοιχιών αποθήκευσης επιχειρησιακής κλάσης αποκλειστικά με τεχνολογία flash με τιμή που ξεκινά από 25.000 δολάρια, στις ΗΠΑ.

Με την παρουσίαση αυτή, η Dell προσφέρει στους πελάτες τη χαμηλότερη τιμή για την απόκτηση μιας λύσης αποθήκευσης μεσαίας κλίμακας, αποκλειστικά με τεχνολογία flash, σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο αναγνωρισμένο κατασκευαστή.

Οι λύσεις αποθήκευσης της Dell προσφέρουν προσιτές συστοιχίες τεχνολογίας Flash για όλους τους επιχειρησιακούς πελάτες

Οι νέες διαμορφώσεις αποθήκευσης Dell SC4020 AFA αποτελούν μία λύση εισόδου με προσιτό κόστος, για υψηλές επιδόσεις με αποκλειστική χρήση της τεχνολογίας flash, υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και των απαιτήσεών τους από το storage. Η Dell προσφέρει άμεσα δύο επιλογές:

  • Η εισαγωγικού επιπέδου διαμόρφωση single-tier αποκλειστικά με flash δίσκους του Dell Storage SC4020 περιλαμβάνει έξι δίσκους SSD 480GB βελτιστοποιημένους για ανάγνωση (read-intensive), παρέχοντας συνολική ονομαστική χωρητικότητα (raw capacity) 2,8 terabytes, σε μία προτεινόμενη τιμή λιανικής 25.000 δολαρίων στις ΗΠΑ.
  • Η διαμόρφωση multi-tier αποκλειστικά με flash δίσκους του Dell Storage SC4020 παρέχει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις για εγγραφή, ενώ διατηρεί βελτιστοποιημένο το κόστος, με έξι δίσκους SSD 480GB βελτιστοποιημένους για ανάγνωση, συν έξι δίσκους SSD 200GB βελτιστοποιημένους για εγγραφή, με συνολική ονομαστική χωρητικότητα (raw capacity) μεγαλύτερη των 4 terabytes και προτεινόμενη τιμή λιανικής 35.000 δολάρια στις ΗΠΑ.

Dell_SC4020

Οι δύο νέες διαμορφώσεις αποκλειστικά με flash δίσκους, βασίζονται στη συστοιχία αποθήκευσης Dell SC4020, η οποία δέχεται έως και 24 σκληρούς δίσκους ενώ διαθέτει διπλούς ελεγκτές (controllers) σε ένα chassis 2U, μαζί με όλο το βασικό λογισμικό, δυνατότητα για προαιρετικές επιλογές, εγκατάσταση και υποστήριξη τριών ετών με το πρόγραμμα Dell Copilot support.

Οι πελάτες μπορούν να συνεχίσουν να επεκτείνουν το Dell SC4020 storage χρησιμοποιώντας επιπλέον δίσκους flash βελτιστοποιημένους για ανάγνωση ή για εγγραφή, καθώς και να επιτυγχάνουν την αποθήκευση των δεδομένων στην τεχνολογία δίσκων με το καταλλήλο κόστος ανά πάσα στιγμή με την αυτόματη μετακίνηση δεδομένων που δεν χρησιμοποιούνται συχνά (cold data) σε ένα ή περισσότερα προαιρετικά επίπεδα αποθήκευσης (tiers) που δημιουργούνται με την προσθήκη συμβατικών δίσκων. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι νέες εγγραφές και οι απαιτήσεις ανάγνωσης υψηλών επιδόσεων εξυπηρετούνται από το επίπεδο των ανώτερων επιδόσεων των δίσκων SSD, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση των εφαρμογών.

[Δ.Τ. Dell]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons