Η Dell ετοιμάζει το πιο λεπτό Android tablet

by Nikos Kaimakamis • On 10-09-2014 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Dell_Venue_8_7000-en

Το όνομά του είναι Dell Venue 8 7000 Series, για το οποίο η Dell έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες εν είδει teaser, καθώς σύντομα αναμένεται η επίσημη κυκλοφορία του στις αγορές. 

Η αμερικανική εταιρεία δηλώνει ότι έχει κατασκευάσει το πιο λεπτό Android tablet της αγοράς, με οθόνη διαγωνίου 8,4 ιντσών, τεχνολογίας OLED, το οποίο έχει εξοπλίσει με τη λειτουργία depth mapping και smart albums, προκειμένου να τονίσει περισσότερο τις εικόνες που προβάλλονται στην edge to edge οθόνη του. Η ανάλυση φτάνει στο εντυπωσιακό 2560 x 1600 pixels που κάνει την κάθε ακίνητη ή κινούμενη εικόνα να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Αναφορικά με το πάχος του, εδώ τις εντυπώσεις κλέβει η επίδοση των 6 χιλιοστών του προφίλ του, που το καθιστούν πιο λεπτό και από ένα μοντέρνο smartphone. Μέχρι την παρουσίαση του Sony Xperia Z3 Tablet (πάχος 6,4 χιλιοστά) τον τίτλο του πιο λεπτού Android tablet κατείχε το Samsung Galaxy Tab S με πάχος 6,6 χιλιοστά και οθόνη Super AMOLED. Το Dell Venue 8 θα είναι εξοπλισμένο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Z3500, για τον οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα σε τι συχνότητα θα είναι χρονισμένος.

Τέλος, το νέο tablet θα έχει το λογισμικό Intel Real Sense, το οποίο επιτρέπει την προσθήκη βάθους σε μία εικόνα, κατανοώντας τη θέση των αντικειμένων σε τρισδιάστατο χώρο, στοιχείο που θα επιτρέπει την αλλαγή της εστίασης αφότου έχει ληφθεί μία φωτογραφία.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons