Η Dell επαναπροσδιορίζει την εργασία με νέους υπολογιστές, οθόνες και λογισμικό

by George Polyzos • On 25-01-2021 • AT 9:52 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Dell Technologies παρουσίασε νέα προϊόντα και λογισμικό που επαναπροσδιορίζουν την εργασία, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να αξιοποιούν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Με ένα νέο χαρτοφυλάκιο έξυπνων, βιώσιμης σχεδίασης και αυξημένων δυνατοτήτων συνεργασίας συσκευών, η Dell μετασχηματίζει τις εμπειρίες εργασίας για να παρέχει στους ανθρώπους μεγαλύτερη ευελιξία στην εργασία από οπουδήποτε.

Πιο αναλυτικά, οι έξυπνες συσκευές μαθαίνουν και ανταποκρίνονται καθώς εργάζεστε, για να βελτιώσετε την εμπειρία της τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε. Η Dell εκσυγχρονίζει περαιτέρω το επαγγελματικό της χαρτοφυλάκιο με το αποκλειστικό λογισμικό Dell Optimizer, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση για να ρυθμίζει αυτόματα την απόδοση των εφαρμογών, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την ποιότητα ήχου και τη συνδεσιμότητα.

Οι πιο πρόσφατες δυνατότητες του Dell Optimizer προάγουν τις εμπειρίες συνδεσιμότητας και συνεργασίας σε όλο το νέο χαρτοφυλάκιο συσκευών της Dell. H απομόνωση των εξωτερικών θορύβων με έξυπνο τρόπο, οι δυνατότητες ακύρωσης και αυτόματης σίγασης, διευκολύνουν τη συνεργασία με συναδέλφους, και οι δυνατότητες έξυπνης συνδεσιμότητας, όπως το ExpressConnect δίνουν προτεραιότητα στις εφαρμογές διασκέψεων, για να αποτρέψουν τις διακοπές στις κλήσεις.

Σχεδιασμένος ως επαγγελματικός υπολογιστής με τις καλύτερες εμπειρίες συνδεσιμότητας για να προάγει τη συνεργασία, ο Latitude 9420 διαθέτει ένα ισχυρό ενσωματωμένο ηχείο και βελτιώσεις στην κάμερα που παρέχουν αυτόματη διόρθωση φωτός και θόλωση φόντου, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι για οποιαδήποτε βιντεοκλήση. Εργαστείτε πιο γρήγορα με τον πρώτο υπολογιστή στον κόσμο με τεχνολογία Οπτικής Ανίχνευσης Intel (Intel Visual Sensing Technology) για να προσφέρετε πιο αξιόπιστη αυτόματη αφύπνιση και κλείδωμα. Πραγματοποιήστε multitasking σε γρήγορες συνδέσεις με WiFi 6E ή 5G LTE. Προηγμένης θερμικής απόδοσης επεξεργαστές Intel Core vPro 11ης γενιάς που έρχονται τον Ιανουάριο του 2021, με βάση την πλατφόρμα Intel Evo, παρέχουν αυξημένη απόδοση και απλοποιημένη διαχειρισιμότητα. Για όσους επιθυμούν μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης, ο Latitude 7520 διατίθεται πλέον σε οθόνη 15 ιντσών και προσφέρει επιλογή ανάλυσης 4K UHD και προαιρετική κάμερα πλήρους υψηλής ευκρίνειας (FHD).

Η συνεργασία είναι ευκολότερη και πιο αποτελεσματική με τις καμπύλες οθόνες διάσκεψης βίντεο Dell 34 (Curved  Video  Conferencing  Monitors),όπου παρουσιάζεται η πρώτη κυρτή οθόνη τηλεδιάσκεψης 34 ιντσών στον κόσμο, πιστοποιημένη για το Microsoft Teams. Οι οθόνες διατίθενται επίσης σε μεγέθη 24 ιντσών και 27 ιντσών, και προσφέρουν ασφαλείς εντολές εισόδου αναγνώρισης προσώπου και εντολές hands-free για βελτιωμένη ασφάλεια και ευκολία.

Με περισσότερους ανθρώπους μπροστά από τις οθόνες και τις συσκευές τους, το ComfortView Plus είναι μια πάντα ενσωματωμένη λύση που μειώνει το χαμηλό μπλε φως χωρίς να θυσιάζει τα χρώματα. Διατίθεται στις νέες οθόνες τηλεδιάσκεψης, στην πρώτη εξαιρετικά μεγάλη κυρτή οθόνη 5K2K 40 ιντσών στον κόσμο, την κυρτή οθόνη WUHD Dell UltraSharp 40 και στο νέο χαρτοφυλάκιο Latitude.

Οι νέες σειρές Latitude 5000 και Precision 3560 είναι οι πρώτοι υπολογιστές που χρησιμοποιούν βιοπλαστικά από απόβλητα δέντρων στο σχεδιασμό τους. Οι συσκευές αυτές διαθέτουν καπάκια που περιέχουν 21% βιοπλαστικό περιεχόμενο, υποστηρίζοντας το στόχο της Dell με ορίζοντα έως το 2030, σύμφωνα με τον οποίο, περισσότερο από το 50% της σύνθεσης του προϊόντος θα κατασκευάζεται με ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα υλικά. Εστιάζοντας στο δεύτερο βαρύτερο μέρος της συσκευής – το καπάκι – η Dell μπορεί να έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στη βιωσιμότητα, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα, νερού και ενέργειας του προϊόντος, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά πρότυπα αξιοπιστίας, ανθεκτικότητας και απόδοσης της Dell.

Η εταιρεία εκτιμά ότι όλα τα ανακυκλωμένα και ανανεώσιμα υλικά στα συστήματα της σειράς Latitude 5000 θα:

  • Μειώσουν τις εκπομπές CO2 ισοδύναμες με εκείνες που δημιουργούνται από την οδήγηση για σχεδόν 40 εκατομμύρια χλμ. (πάνω από 971 περιφορές γύρω από τη Γη).
  • Εξοικονομήσουν αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτήσει 5.564 σπίτια για ένα χρόνο.
  • Εξοικονομήσουν αρκετό νερό για να γεμίσει 226 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.
  • Όλοι οι νέοι επαγγελματικοί υπολογιστές και οι οθόνες είναι πιστοποιημένα κατά ENERGY STAR και EPEAT Gold και Silver για να σας βοηθήσουν να μειώσετε τη χρήση ενέργειας.

Οι Latitude 9420 και 9520 παρέχουν προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως το SafeShutter, το πρώτο αυτόματο κλείστρο κάμερας Web της αγοράς που γνωρίζει πότε να ανοίγει ή να κλείνει αυτόματα, συγχρονιζόμενο με τις εφαρμογές τηλεδιάσκεψης, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε με ασφάλεια και σιγουριά από οπουδήποτε. Πάρτε τον έλεγχο της ιδιωτικής ζωής σας με το ασφαλές μικρόφωνο και πλήκτρα σίγασης για να εργάζεστε με σιγουριά από οπουδήποτε.

Η Dell συνεχίζει να βελτιώνει τη σχεδίαση των προϊόντων της για να συνδυάζεται πιο ομαλά σε νέα περιβάλλοντα οικιακού γραφείου. Επεκτείνοντας το βραβευμένο, αρθρωτό σχεδιασμό συντελεστή μορφής που κρύβει τον υπολογιστή στη βάση της οθόνης, το νέο OptiPlex 3090 Ultra είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση για τις μικρές επιχειρήσεις και τους εκπαιδευτικούς. Έρχεται να προστεθεί δίπλα στο έξυπνο OptiPlex 7090 Ultra, το οποίο υποστηρίζει τώρα έως και τέσσερις οθόνες 4Κ ταυτόχρονα συνδεδεμένες.

Ο ενοποιημένος χώρος εργασίας Dell Technologies (Dell  Technologies  Unified Workspace) υποστηρίζει τους οργανισμούς καθώς συνεχίζουν τον εκσυγχρονισμό τους. Για την ανάπτυξη, την ασφάλεια, τη διαχείριση και την υποστήριξη, το Unified Workspace παρέχει μια δοκιμασμένη και πρακτική προσέγγιση για τον εκσυγχρονισμό του περιβάλλοντος τελικού σημείου (endpoint) και τη βελτιστοποίηση των εμπειριών των εργαζομένων.

Τα Latitude 9420 και Latitude 9520 θα είναι διαθέσιμα από την άνοιξη του 2021, τα Latitude 7520, Latitude 5420, Precision 3560 θα είναι ήδη διαθέσιμα από τις 12 Ιανουαρίου, τα OptiPlex 3090 Ultra, OptiPlex 7090 Ultra καθώς και η κυρτή οθόνη WUHD (U4021QW) Dell UltraSharp 40 θα είναι διαθέσιμα από τις 28 Ιανουαρίου. Τέλος, οι οθόνες Dell 24 Video Conferencing Monitor (C2422HE), Dell 27 Video Conferencing Monitor (C2722DE), Dell 34 Curved Video Conferencing Monitor (C3422WE), θα είναι όλες διαθέσιμες στις 16 Φεβρουαρίου 2021.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons