Η Dell βάζει 3D κάμερες σε Android και Windows συσκευές

by Nikos Kaimakamis • On 06-11-2014 • AT 5:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Dell_Venue_8_7000-en

Μέχρι σήμερα το Dell Venue 8 7000 ήταν το μόνο μοντέλο της εταιρείας με 3D κάμερα, αλλά σήμερα αποκαλύφθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Neil Hand, κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα, τα οποία θα έχουν λειτουργικό σύστημα Windows αλλά και Android και θα είναι εφοδιασμένα με κάμερες που θα υποστηρίζουν την τεχνολογία Intel RealSense.

Επομένως είναι εμφανές ότι η Dell επενδύει στην εξέλιξη της ικανότητας λήψης φωτογραφιών και βίντεο από τις συσκευές της ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος. Η Intel RealSense τεχνολογία αναλαμβάνει να κάνει τη συσκευή να αντιλαμβάνεται το βάθος με την κάμερά της, στοιχείο που θα κάνει ικανές τις κάμερες των μελλοντικών συσκευών της Dell να υπολογίζουν μέχρι και τις πραγματικές αποστάσεις μεταξύ των αντικειμένων.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι η κάμερα του επερχόμενου Dell Venue 8 7000, θα μπορεί να υποστηρίζει εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality), μετρήσεις, 3D εκτυπώσεις και άλλες εφαρμογές. Η ακρίβεια της κάμερας της εν λόγω συσκευής είναι της τάξης των χιλιοστών, επομένως θα μπορέσει να βρει αρκετές χρήσεις σε πραγματικές συνθήκες. Η επίσημη πρώτη ημερομηνία διάθεσης του πρώτου tablet της Dell με 3D κάμερα είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons