Η D-Link παρουσίασε το ULTRA Performance 11AC Router

by George Polyzos • On 20-10-2015 • AT 12:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

DIR-890L_A1_Image L(Front_RED)

Η D-Link ανακοίνωσε τη διάθεση του DIR-890L, του νέου ULTRA Performance 11AC Wi-Fi Router της εταιρίας, που συνδυάζει τον τολμηρό σχεδιασμό με υψηλές ταχύτητες, κάλυψη και επεξεργαστική ισχύ.

Το νέο αυτό Router 11AC προσφέρει ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 3,2Gbps, εκτεταμένη κάλυψη, επανασχεδιασμένη και διαισθητική σελίδα διαχείρισης, αλλά και δυναμικό Smart Connect για αυτόματη εξισορρόπηση των ασύρματων συνδεδεμένων συσκευών, προσφέροντας τη δυνατότητα καλύτερου ελέγχου ενός δικτύου.

Με το νέο router, διατίθεται επίσης και το νέο ULTRA AC1900 Wi-Fi USB Adapter (DWA-192), που είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλές 802.11ac επιδόσεις, σε laptop και desktop PC.

DWA-192_A1_Image-L(Front1_GB)

Το νέο αυτό ULTRA Performance Router διακρίνεται για τον πρωτοποριακά κομψό σχεδιασμό του, με εντυπωσιακό κόκκινο φινίρισμα. Στην ίδια φιλοσοφία εντάσσεται και ο σχεδιασμός της βάσης του, με τα ιδιαίτερα γωνιακά σημεία και τις κεραίες υψηλής ισχύος, ώστε να συνδυάζονται οι υψηλές επιδόσεις και η χρηστικότητα, ειδικά για το μοντέρνο σπίτι.

Επίσης, το DIR-890L διαθέτει πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών, όπως το Wireless 11AC Beamforming, που ενισχύει την ισχύ και την διακίνηση δεδομένων, το Smart Connect, για αυτόματη ανάθεση των συνδεδεμένων χρηστών στην ασύρματη ζώνη με το ιδανικό εύρος ζώνης, αλλά και την προηγμένη λειτουργία QoS με διεπαφή χρήστη drag-and-drop, για να επιτυγχάνεται η προτεραιοποίηση των εφαρμογών και των συσκευών.

Επίσης, προσφέρει gigabit θύρες WAN/LAN Ethernet, για υψηλές ταχύτητες ενσύρματης δικτύωσης, ενώ υποστηρίζει τα πρωτόκολλα ασφαλείας WPA και WPA2 και τη λειτουργία Wi-Fi Protected setup, για διασφάλιση της ακεραιότητας του δικτύου και της ευκολίας στην εγκατάσταση.  Είναι εξοπλισμένο με έξι κεραίες υψηλής ισχύος, σχεδιασμένες για αύξηση και βελτιστοποίηση της κάλυψης.

Το ULTRA Performance Wi-Fi router προσφέρει την επανασχεδιασμένη σελίδα διαχείρισης της D-Link, καθιστώντας ευκολότερο τον έλεγχο του δικτύου μέσω smartphone ή tablet. Η ενεργοποίηση του γονικού ελέγχου, ο αποκλεισμός ανεπιθύμητων συσκευών, η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο και η δημιουργία guest Wi-Fi δικτύου, δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Επίσης, το συγκεκριμένο router υποστηρίζει την εύκολη εγκατάσταση μέσω smartphone και tablet, με την δωρεάν εφαρμογή Quick Router Setup (QRS).

Τα νέα προϊόντα της D-Link είναι διαθέσιμα στην αγορά στις ακόλουθες τιμές: DIR-890L στα 349,90 ευρώ και DWA-192 στα 69,90 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons