Η Creative λανσάρει το gaming σετ ακουστικών Sound BlasterX H6

by George Polyzos • On 17-10-2018 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Sound BlasterX H6 gaming σετ ακουστικών, το οποίο μεταφέρει την εμπειρία ήχου στο επόμενο επίπεδο.

Διαθέτοντας ολοκαίνουριο σχεδιασμό, το Sound BlasterX H6 συνδυάζει συμπαγή απόδοση με πληθώρα βελτιωμένων λειτουργιών, όπως προεξέχοντες οδηγούς νεοδυμίου 50mm, μαξιλαράκια από αφρώδες υλικό που αναπνέουν, αποσπώμενο μικρόφωνο με τεχνολογία μείωσης θορύβου ClearComms και φωτισμό RGB.

Εντυπωσιακή απόδοση ήχου

Το Sound BlasterX H6 παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου, με επαγγελματικά προσαρμοσμένα EQ προφίλ hardware για παιχνίδια, ταινίες και μουσική. Με το λογισμικό Sound Blaster Connect σε υπολογιστή, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν και να προσαρμόσουν περαιτέρω τον ήχο στο Sound BlasterX H6 ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους. Σημασία έχει δοθεί επίσης, στην επικοινωνία εντός παιχνιδιού, με την εισαγωγή ενός νέου δημιουργήματος, του μικροφώνου ClearComms που παρέχει κρυστάλλινη μετάδοση φωνής με τεχνολογία μείωσης θορύβου. Αυτά τα χαρακτηριστικά λειτουργούν άψογα με τους προρυθμισμένους οδηγούς νεοδυμίου 50mm του Sound BlasterX H6 σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως PC, PS4, Nintendo Switch και Xbox One μέσω αναλογικού ή USB ήχου.

Εξαιρετική άνεση, απίστευτη εμπειρία

Ένα δημιούργημα που γεννήθηκε με στόχο την ανθεκτικότητα και την άνεση, το Sound BlasterX H6 έχει εξαίσια βέλτιστη δύναμη σύσφιγξης μικρότερη από 600grams, η οποία προσφέρει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και καλής εφαρμογής για ακριβή μπάσα. Ομοίως, το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι εξοπλισμένο με μαξιλαράκια που αναπνέουν και αντικαθίστανται – εφόσον χρειαστεί – για την εξασφάλιση μακροχρόνιας άνεσης. Συνδυασμένη με καλώδιο ήχου USB 2 μέτρων για μεγαλύτερη εμβέλεια κινητικότητας, το Sound BlasterX H6 παρέχει απλά την πιο απίστευτη εμπειρία στον χρήστη σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

Άπειρες δυνατότητες ήχου και οπτικής

Το Sound BlasterX H6 βελτιώνει τις οπτικές βελτιώσεις με το πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα φωτισμού RGB. Μέσω του λογισμικού Sound Blaster Connect, οι χρήστες μπορούν να προγραμματίζουν έως 16 εκατομμύρια χρώματα με διαφορετικές κινήσεις σε κάθε κύπελλο. Το λογισμικό επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν τη δική τους εμπειρία ακρόασης με ρεαλισμό ήχου και επιβλητικά εφέ. Με την Παρακολούθηση Περιβάλλοντος, είναι επίσης δυνατή η εναλλαγή ανάμεσα στην εστίαση στο παιχνίδι και τον έλεγχο στο περιβάλλον – απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Προσαρμοσμένοι οδηγοί νεοδυμίου 50mm
Πλήρης σειρά βελτιώσεων επεξεργασίας ήχου Blaster Audio
Πλήρης σουίτα βελτιώσεων επεξεργασίας ήχου Sound Blaster
Ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης περιβάλλοντος
Μαξιλαράκια από αφρώδες υλικό που αναπνέουν και αντικαθίστανται – εφόσον χρειαστεί
Αποσπώμενο μικρόφωνο με τεχνολογία μείωσης θορύβου ClearComms
On-ear ήχο, Μικρόφωνο και Multifunction Controls
Φωτισμό RGB, 16 χιλιάδων προσαρμόσιμων χρωμάτων
Συμβατό με PC, PS4 και Nintendo Switch (USB audio)
Αναλογική εισαγωγή του Xbox One and oάλλων συσκευών 3.5mm

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Sound BlasterX H6 είναι διαθέσιμο στα €79.99 στο Creative.com και σύντομα σε επιλεγμένα καταστήματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons