Η Cosmote ανακοίνωσε τη διάθεση του LG G3

by George Polyzos • On 21-07-2014 • AT 9:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

 

LG G3_2

Η Cosmote ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου 4G smartphone LG G3, δηλαδή τη νέα ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας, με κύρια χαρακτηριστικά το ελαφρύ μεταλλικό φινίρισμα, την οθόνη Quad HD και πληθώρα των προηγμένων λειτουργιών.

Η υψηλής τεχνολογίας οθόνη Quad HD του LG G3 προσφέρει υψηλή πιστότητα για εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας με ζωντανά χρώματα. Επίσης, ενσωματώνει έναν πρωτότυπο τρόπο λήψης για εντυπωσιακά selfies. Απλά, ανιχνεύει την παλάμη του χρήστη και του δίνει 3 δευτερόλεπτα να πάρει την πόζα που θέλει.

Επιπλέον, η λειτουργία OIS (Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας) μετρά αυτόματα την απόσταση από το αντικείμενο χάρη στο ενσωματωμένο laser, εξασφαλίζοντας τέλεια ποιότητα φωτογραφίας, με ανάλυση 13 Megapixel. Επιπλέον, η συσκευή έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,5GHz, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice, που διαθέτει αποκλειστικά η Cosmote, για κλήσεις με πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο.

Το LG G3 διατίθεται στα 599,90 ευρώ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους, και με δώρο τα ακουστικά Bluetooth HBS-800 αξίας 110€.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons