Η Cortana σας κάνει περισσότερο συνεπείς

by Nikos Kaimakamis • On 26-01-2016 • AT 12:31 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing

CortanaNew

Με ένα νέο χαρακτηριστικό προίκισε η Microsoft την Cortana, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ελέγχει τα email σας για να σας υπενθυμίζει για όλες τις υποχρεώσεις σας. 

Η Cortana θέλει να τηρούν όσοι την χρησιμοποιούν τις υποχρεώσεις και τις υποσχέσεις τους και έτσι αποκτά την ικανότητα να βλέπει τα emails σας όπου υπάρχουν ημερομηνίες, έτσι ώστε να σας υπενθυμίζει πότε λήγει ένα deadline και φροντίζει να σας ενημερώσει σχετικά.

Ένα άλλο στοιχείο που έχει προστεθεί στις ικανότητες της Cortana είναι να κοιτά τις ώρες που έχετε θέσει για μία υποχρέωση στο ημερολόγιο και να σας ενημερώνει για το αν αυτές είναι βολικές.

Cortana2

Η συνολική συμπεριφορά της Cortana μοιάζει περισσότερο με εκείνη ενός γραμματέα, ο οποίος φροντίζει για πράγματα που δεν λαμβάνετε υπόψη, όπως είναι η αποφυγή της τοποθέτησης δύο υποχρεώσεων την ίδια μέρα και ώρα, ή η παραβίαση του ελεύθερου χρόνου σας με υποχρεώσεις της εργασιακής σας πραγματικότητας.

Μάλιστα, η Microsoft υπόσχεται ότι θα κάνει ολοένα και πιο έξυπνη την Cortana, με την πρόσθεση περισσότερων χαρακτηριστικών στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή οι νέες δυνατότητες που αναφέρονται παραπάνω είναι αρχικά διαθέσιμες σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insiders, ενώ τα νέα χαρακτηριστικά της Cortana θα διανεμηθούν σε όλους τους χρήστες των Windows 10, όπου υποστηρίζεται η λειτουργία της Cortana.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πώς θα ενεργοποιήσουμε την Cortana στην Ελλάδα ?

    • Αυτή τη στιγμή, η Cortana δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, λόγω του ότι δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Όταν το κάνει αυτό η Microsoft, θα ενημερώσει το κοινό.

  2. ektos kai ama sto windows phone sou alla3eis to region kai language se US tote 8a exeis cortana

Top

Show Buttons
Hide Buttons