Η Casio παρουσιάζει ένα G Shock με ενσωματωμένο GPS

by Nikos Kaimakamis • On 29-05-2018 • AT 10:26 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μεγάλο είναι το πλήθος των smartwatches στην αγορά, αλλά ένα G-Shock της Casio με smart λειτουργίες είναι αναντικατάστατο για τους φίλους της περιπέτειας.

Το Casio G-Shock Rangeman GPRB1000 είναι η τελευταία προσθήκη στην σκληροτράχηλη σειρά ρολογιών της Casio. Ακολουθεί τις σχεδιαστικές επιταγές των ρολογιών της σειράς με την ειδική προστασία από καουτσούκ στην κάσα και το λουράκι του, στοιχείο που το καθιστά ικανό να αντεπεξέλθει σε ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος κακουχιών και δύσκολων καταστάσεων στη φύση.

Ένα στοιχείο που καθιστά ακόμα πιο ενδιαφέρον το εν λόγω μοντέλο είναι ότι έχει ενσωματωμένο πομποδέκτη GPS προκειμένου να μπορεί να εντοπίζει τη γεωγραφική θέση και την κατεύθυνση.

Τα δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας μπορούν να αποθηκευτούν στην εσωτερική μνήμη του ρολογιού και από εκεί να έχει κανείς πρόσβαση μέσω της ειδικής συνοδευτικής εφαρμογής για κινητά. Με τη βοήθεια της εφαρμογής αυτής θα μπορεί κανείς να σχεδιάζει διαδρομές, πληροφορίες για τις οποίες θα μπορεί αργότερα να βλέπει στην οθόνη του Casio G-Shock Rangeman GPRB1000.

Υπάρχει τεχνολογία Triple Sensor, δηλαδή πυξίδα, θερμόμετρο και βυθόμετρο, μαζί με λειτουργίες Bactrack και Point Memory, ενώ διαθέτει πομποδέκτη Bluetooth. Είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα και η ενδεικτική τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 800 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. CASIO G Shock

Top

Show Buttons
Hide Buttons