Η Canon λανσάρει την «όλα-σε-ένα» σχεδίαση του cartridge αναλωσίμων

by George Polyzos • On 07-08-2019 • AT 12:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Canon προχώρησε στην κυκλοφορία του imageRUNNER ADVANCE C475, ενός έγχρωμου εκτυπωτή A4 του οποίο η ιδιαιτερότητα είναι ότι βασίζεται σε αναλώσιμα γραφίτη με σχεδίαση «όλα-σε-ένα».

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν αναβαθμίσεις στους imageRUNNER ADVANCE 525, 615 και 715 που ενισχύουν τις υπάρχουσες προτάσεις σε αναλώσιμα ενιαίας σχεδίασης (cartridge) αποφέροντας σημαντικές βελτιώσεις στην παραγωγικότητα, στην ευκολία χρήσης και την ασφάλεια. Ολοκληρώνοντας την 3η έκδοση της σειράς, αυτές οι συσκευές επωφελούνται επίσης από τις πλέον πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού Unified Firmware Platform, uniFLOW Online Express και προηγμένα διαπιστευτήρια ασφάλειας.

Το σύστημα cartridge «όλα-σε-ένα» καθιστά την αντικατάσταση του γραφίτη γρήγορη, απλή και χωρίς απορρίμματα, χάρη στο μηχανισμό αυτόματης περιέλιξης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συμβουλευθούν ένα επεξηγηματικό βίντεο στην οθόνη έναρξης για ακόμη μεγαλύτερη απλούστευση της διαδικασίας.

Οι πρόσφατες ενημερώσεις παρέχουν προφανή πλεονεκτήματα για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να βελτιστοποιήσει τις ροές εργασιών της και να αυξήσει την παραγωγικότητα. Για τους κλάδους που αντιμετωπίζουν τυπικά απαιτητικές εφαρμογές εκτύπωσης, όπως τα νομικά γραφεία, οι αρχιτέκτονες και οι χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις, μπορεί να επιταχύνει τις διαδικασίες με αυτό το υψηλής απόδοσης χαρτοφυλάκιο, αποδίδοντας την υψηλής ποιότητας έγχρωμη εκτύπωση που έχει η υπάρχουσα σειρά των συσκευών A3 MFP, αλλά αυτή τη φορά σε ένα περισσότερο συμπαγές μέγεθος και με μικρότερο κόστος επένδυσης.

«Η παραγωγικότητα βρίσκεται στον πυρήνα όλων μας των ενεργειών», εξηγεί ο Dan Woodstock, Product Marketing Manager, Canon Europe «Προμηθεύουμε τεχνολογία cartridge σχεδίασης «όλα-σε-ένα» επί δεκαετίες, και έτσι είμαστε πολύ υπερήφανοι για το νέο μας, ενισχυμένο και βραβευμένο μας χαρτοφυλάκιο στην 3η του έκδοση, το οποίο μειώνει τους χρόνους αδράνειας χάρη στην ομαλή διαδικασία αντικατάστασης των αναλωσίμων. Με μέγεθος χαρτιού εκτύπωσης Α4, ο έγχρωμος imageRUNNER ADVANCE C475 συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της προηγμένης τεχνολογίας και ποιότητας εκτύπωσης της Canon».

Τέλος, τα προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας cloud, χρηστικής εμπειρίας και ασφάλειας, που εγκαινιάστηκαν με την τρίτης γενιάς, 3η έκδοση της πλατφόρμας το Φεβρουάριο, έχουν επίσης συμπεριληφθεί και σε αυτές τις νέες συσκευές αποδίδοντας συνεπή, φιλική προς το χρήστη και ασφαλή εμπειρία σε όλο το φάσμα του χαρτοφυλακίου, ακόμα και στην εργασία με μικτό στόλο εκτύπωσης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons