Η Blizzard ακυρώνει το Project Titan

by Nikos Kaimakamis • On 24-09-2014 • AT 1:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Project-Titan-Concept

To Project Titan της Blizzard ήταν ένα Massive Multiplayer Online Game που θα ερχόταν να διαδεχθεί το επιτυχημένο World of Warcraft, αλλά η εταιρεία αποφάσισε να το εγκαταλείψει. 

Τα τελευταία 7 χρόνια η Blizzard ασχολούνταν με το παιχνίδι, για το οποίο είχε ανακοινώσει από το 2013 ότι η κυκλοφορία του θα καθυστερούσε τουλάχιστον μέχρι το 2016. Έπειτα από τις προσπάθειες που έκανε η εταιρεία, το παιχνίδι δεν μπορούσε να γίνει ουσιαστικά διασκεδαστικό, οπότε και ελήφθη η απόφαση της εγκατάλειψης του Project.

To The Register σημειώνει ότι η επένδυση της Microsoft για το Project Titan, κατά τη διάρκεια των 7 ετών της ανάπτυξής του, έχει φτάσει τα 50 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που διόλου ευκαταφρόνητο δεν είναι. Παρόλα αυτά, η απόφαση να εγκαταλειφθεί ήταν δεδομένη λόγω του ότι δεν υπήρχε πάθος και διασκέδαση για τον τίτλο, όπως όφειλε ένα παιχνίδι.

Εκτιμάται, επίσης, ότι το World Of Warcraft, παρόλο που είναι επιτυχημένος τίτλος, έχει κλείσει πλέον τον κύκλο του στο χώρο των MMO και μετά από 10 χρόνια online παρουσίας είναι λογικό να απαιτείται κάποια ανανέωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Blizzard έχει ήδη σημειώσει επιτυχία με παιχνίδια όπως το Hearthstone: Heroes of Warcraft, ένα card game που έχει ήδη φτάσει τους 20 εκατομμύρια συνδρομητές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σκοπός της εταιρείας είναι να εγκαταλείψει τα MMO, έναντι άλλων λύσεων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons