Η BenQ λανσάρει νέες λύσεις ασύρματης προβολής

by George Polyzos • On 10-02-2015 • AT 12:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Benq-projector

Η CPI παρουσίασε τις λύσεις της BenQ, στην αγορά των DLP βιντεοπροβολεών, οι οποίες περιλαμβάνουν νέα αξεσουάρ, σχεδιασμένα να υποστηρίζουν ασύρματη προβολή για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών.

Η σειρά αξεσουάρ της BenQ διαθέτει:

  • Το Wireless Full HD Kit για ασύρματη κάλυψη έως 30 μέτρα και εκπομπή βίντεο απαλλαγμένη από παρεμβολές και καθυστερήσεις. Με το εξάρτημα αυτό μπορείτε να απολαμβάνετε ασυμπίεστη ποιότητα εικόνας 1080p Full HD και ανώτερη ηχητική απόδοση, από ένα δωμάτιο σε άλλο χωρίς ενοχλητικά καλώδια.

Benq01

  • Το QCast Dongle είναι η ιδανική λύση ασύρματης προβολής για αίθουσες διδασκαλίας. Όλο και περισσότεροι εκπαιδευτικοί και μαθητές χρησιμοποιούν συσκευές όπως Apple iPad και Android tablet μέσα στην τάξη. Το QCast donlge επιτρέπει, μέσω λειτουργίας mirroring την ασύρματη προβολή,  σε μεγάλη οθόνη, περιεχομένων που εμφανίζονται στις οθόνες υπολογιστών και έξυπνων συσκευών, ενισχύοντας έτσι τη δημιουργική και διαδραστική διδασκαλία και μάθηση

Benq02

  • Το Quick Wireless Kit Κιτ προσφέρει γρήγορη αυτόματη σύνδεση για ασύρματη προβολή επαγγελματικών παρουσιάσεων, χωρίς φασαρίες, χωρίς καλώδια και χωρίς ανάγκη λήψης πρόσθετων εφαρμογών λογισμικού στο PC ή στο notebook του παρουσιαστή.

Benq03

Οι νέες λύσεις ασύρματης προβολής της BenQ είναι άμεσα διαθέσιμες στο δίκτυο συνεργατών της CPI.

[Δ.Τ. CPI]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons