Η Bell μας δίνει μία εικόνα του ηλεκτρικού ιπτάμενου ταξί της

by Nikos Kaimakamis • On 08-02-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Η Bell Helicopter έδειξε στο κοινό το πώς οραματίζεται τις μετακινήσεις στη μοντέρνα μεγαλούπολη, με το ιπτάμενο ηλεκτρικό ταξί της. 

Η πρώτη εμφάνιση του ιπτάμενου ταξί της Bell Helicopter έγινε στο πλαίσιο του φετινού Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας, σε ημιτελή μορφή, μιας και δεν έδειξε το πλήρες σχήμα του ελικοπτέρου της, παρά μόνο την καμπίνα των επιβατών, κυρίως για να δείξει το επίπεδο της μεταφοράς που θα προσφέρει σε όσους το χρησιμοποιούν. Η υπηρεσία της Bell Helicopter εκτιμάται ότι θα λειτουργεί on demand για την μεταφορά προσώπων σε όποια μοντέρνα μεγαλούπολη λειτουργήσει.

Ο σκοπός της Bell Helicopter είναι να παρέχει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταφοράς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καμπίνα και την άνεση. Η Bell Helicopter μπαίνει στο πεδίο του ανταγωνισμού που φαίνεται να αναδύεται και στον οποίο μπαίνουν αρκετές εταιρείες που φιλοδοξούν να προσφέρουν περιβαλλοντικά ευαίσθητες και πρακτικές λύσεις στις αστικές μετακινήσεις.

Το όχημα της Bell Helicopter μοιάζει με ένα συνδυασμό ελικοπτέρου και drone, το οποίο μπορεί να απογειώνεται και να προσγειώνεται κάθετα, καταλαμβάνοντας όσο το δυνατόν πιο λίγο χώρο στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. Η Bell με την παρουσίαση του FCX-001, όπως θα ονομάζεται το μοντέλο της, θέλει να αποκτήσει ένα πιο σύγχρονο προφίλ σχεδιασμού των προϊόντων της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons