Η Beats Music έρχεται σαν default εφαρμογή στο iOS

by George Polyzos • On 20-11-2014 • AT 12:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

beats music 1

Η Apple πρόκειται να ενσωματώσει την εφαρμογή Beats Music στο λειτουργικό της σύστημα iOS, για συσκευές iPhone και iPad, από τις αρχές του επόμενου έτους.

Αυτό αποκάλυψαν με δημοσίευμά τους οι Financial Times, στηριζόμενοι σε πληροφορίες προερχόμενες από το εσωτερικό της αμερικανικής εταιρείας. Η συνδρομητική υπηρεσία Beats Music πρόκειται να διατεθεί μέσω μελλοντικής αναβάθμισης του iOS, το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο.

Εάν το δημοσίευμα επαληθευτεί θα πρόκειται για την πρώτη ουσιαστική αξιοποίηση του brand Beats μετά την εξαγορά της εταιρείας από την Apple. Να υπενθυμίσουμε ότι η εξαγορά πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο, έναντι του ποσού των τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων, και αφορούσε τόσο το τμήμα hardware της Beats όσο και το τμήμα λογισμικού.

Προηγούμενες αναφορές ήθελαν την εφαρμογή Beats Music να ενσωματώνεται σταδιακά στις υπάρχουσες υπηρεσίες iTunes και iTunes Radio ή ακόμη και να καταργείται. Ωστόσο, οι Financial Times υποστηρίζουν ότι η υπηρεσία θα εξακολουθήσει να υφίσταται, ως ανεξάρτητη, αν και κάτω από την ευρύτερη ομπρέλα του iTunes.

Επιπλέον, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η κίνηση της Apple είναι αποτέλεσμα της απόφασης να «απαντήσει» στην παροχή της αντίπαλης μουσικής υπηρεσίας Spotify σαν προ-εγκατεστημένη εφαρμογή στις συσκευές της HTC.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η Apple δεν σχολίασε επίσημα το δημοσίευμα, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε τους επόμενους μήνες για να δούμε την τύχη της υπηρεσίας Beats Music.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons