Η Asus ετοιμάζει γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας

by Nikos Kaimakamis • On 16-11-2015 • AT 11:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Microsoft-HoloLens-03

Η Asus επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να ετοιμάζει γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality). 

Η Asus ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή για τα γυαλιά Augmented Reality, αγορά στην οποία δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή η Microsoft με το HoloLens. Μάλιστα, η Asus εμφανίζεται έτοιμη να δείξει στο ευρύ κοινό το νέο της προϊόν εντός του επόμενου έτους, οπότε και μάλλον θα βγει στην τελική παραγωγή.

Η εταιρεία από την Ταϊβάν πιστεύει ότι η επαυξημένη πραγματικότητα θα παίζει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων στο άμεσο μέλλον και είναι εύλογο ότι θέλει να βρίσκεται μπροστά στον τομέα αυτό.

hololens side

Ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Jerry Shen, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας ξεκαθάρισε ότι η Asus θα μπει δυναμικά στο πεδίο του Augmented Reality. Έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας φήμες που λένε ότι η Asus θα κατασκευάσει μία πιο προσιτή εκδοχή του Microsoft HoloLens, η τιμή του οποίου εκτιμάται ότι θα βρίσκεται αρκετά ψηλά, περίπου στα 3000 δολάρια στις ΗΠΑ.

Μένει να δούμε τι ετοιμάζει η Asus στον τομέα αυτό, αλλά το σίγουρο είναι ότι τόσο ο τομέας του Augmented Reality όσο και εκείνος του Virtual Reality θα είναι γεμάτοι με ειδήσεις το προσεχές χρονικό διάστημα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons