Η Archos παρουσιάζει το δικό της PC Stick των 99 δολαρίων

by George Polyzos • On 29-06-2015 • AT 2:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Archos-PC-Stick

Μετά τις Intel και Lenovo ήταν η σειρά της Archos να παρουσιάσει το δικό της PC Stick, μία πρόταση με υποδοχή HDMI, λειτουργικό σύστημα Windows 10 και κόστος 99 δολάρια.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η πρόταση της Archos προσφέρεται σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες προτάσεις του ανταγωνισμού, αφού το Compute Stick κοστίζει 149 δολάρια, ενώ το Ideacentre Stick 300 της Lenovo θα διατίθεται στα 129 δολάρια.

Ο εξοπλισμός του Archos PC Stick είναι παρεμφερής με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735F, μνήμη RAM μεγέθους 2GB, αποθηκευτικό χώρο 32GB, δυνατότητα σύνδεσης συσκευών μέσω Bluetooth 4.0 και ενσωματωμένο Wi-Fi. Επίσης, το μοντέλο της γαλλικής εταιρείας θα έρχεται εξαρχής με το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, δηλαδή τα Windows 10.

archos-pc-stick-monitor

Επιπλέον, στο interface της συσκευής περιλαμβάνονται υποδοχή Micro USB για τη σύνδεση της παροχής ρεύματος, θύρα USB και υποδοχή καρτών μνήμης MicroSD.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απέναντι στα PC Sticks με λειτουργικό σύστημα Windowsυπάρχουν και προτάσεις με εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα όπως η έκδοση του Intel Compute Stick με λειτουργικό Linux και κόστος 110 δολάρια, το Chromebit της Asus με Chrome OS, ενώ η Dell είχε παρουσιάσει το Wyse Cloud Connect. με λειτουργικό σύστημα Android της Google.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons