Η Apple σχεδιάζει το λανσάρισμα νέων premium AirPods μέσα στο 2019

by George Polyzos • On 26-06-2018 • AT 1:34 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί η Apple να διαθέτει premium αξεσουάρ ήχου μέσω του brand Beats ωστόσο φαίνεται ότι θέλει να αναζωογονήσει και τη δική της γκάμα σχετικών προϊόντων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Apple σχεδιάζει το λανσάρισμα ενός νέου σετ premium AirPods, το πρώτο σετ ακουστικών over-the-ear καθώς επίσης και μία νέα γενιά ηχείων HomePod.

Ξεκινώντας από τα νέα AirPods, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι θα έχουν ικανότητα ακύρωσης εξωτερικών θορύβων ενώ θα είναι και ανθεκτικά στο υγρό στοιχείο, είτε αυτό είναι νερό είτε είναι ιδρώτας. Ωστόσο, το Bloomberg υποστηρίζει ότι τα εν λόγω AirPods δεν θα ενδείκνυνται για χρήση κατά τη διάρκεια της κολύμβησης.

Επίσης, η εταιρεία θα βελτιώσει την εμβέλεια σύνδεσης των ασύρματων ακουστικών ώστε ο χρήστης να μπορεί να απομακρυνθεί περισσότερο από το iPhone χωρίς να χάνει την σύνδεσή του. Επιπλέον, η Apple φέρεται να εξετάζει την προσθήκη βιομετρικών αισθητήρων (π.χ. δείκτης καρδιακών παλμών) στα μελλοντικά της ακουστικά. Το Bloomberg προβλέπει ότι τα επόμενα AirPods θα είναι ακριβότερα από την έκδοση που είναι διαθέσιμη σήμερα.

Σε ότι αφορά στα ακουστικά της κατηγορίας over-the-ear το δημοσίευμα θεωρεί ότι θα πρόκειται για premium προϊόντα που θα είναι ευθέως ανταγωνιστικά ιδιαίτερα ακριβών brands της αγοράς (π.χ. Bose και Sennheiser). Μάλιστα, εικάζεται ότι τα νέα αυτά ακουστικά της Apple θα τοποθετούνται τιμολογιακά υψηλότερα σε σχέση με τα ακουστικά της θυγατρικής Beats. Ωστόσο, δεν γίνονται γνωστά πρόσθετα τεχνικά χαρακτηριστικά εκτός από την σχεδόν σίγουρη ύπαρξη τεχνολογίας ακύρωσης εξωτερικών θορύβων.

Τα over-the-ear της Apple υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσαν εντός του 2018 αλλά ορισμένα τεχνικά προβλήματα μετέθεσαν το λανσάρισμα για τις αρχές του 2019.

Τέλος, την τριπλέτα των νέων προϊόντων ήχου θα κλείσει η νέα έκδοση του HomePod, του έξυπνου ηχείου της αμερικανικής εταιρείας. Το Bloomberg πάντως απλά αναφέρει την ύπαρξη του HomePod 2 χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.