Η Apple ξεκινά να πουλά μεταχειρισμένα iPhone στις ΗΠΑ

by Nikos Kaimakamis • On 11-11-2016 • AT 12:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-6s-01

Με κυρίαρχο εμπορικό πλεονέκτημα την μείωση της τιμής, η Apple ξεκινά να πουλά μεταχειρισμένα μοντέλα iPhone. 

H κίνηση της Apple αφορά σε μοντέλα iPhone 6S και iPhone 6S Plus από το αμερικανικό επίσημο site της εταιρείας στις ΗΠΑ, με τα οφέλη να ξεκινούν από τα 80 δολάρια και να φτάνουν έως και τα 110 δολάρια σε ορισμένα μοντέλα. Τα μεταχειρισμένα μοντέλα του iPhone είναι προσιτά σε τιμή, αλλά θα μπορούσε να βρει κανείς μεταχειρισμένα μοντέλα iPhone σε διάφορες αγορές σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές, ειδικά εάν ψάξει αρκετά.

Η διαφορά με τα μεταχειρισμένα που πουλά η Apple είναι ότι αυτά έχουν ελεγχθεί διεξοδικά από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία, ενώ η ίδια η Apple δίνει εγγύηση ενός έτους για το κάθε μεταχειρισμένο μοντέλο iPhone. Ένα άλλο στοιχείο που αποτελεί πλεονέκτημα στην περίπτωση των μεταχειρισμένων iPhone που πουλά η Apple είναι η νέα μπαταρία, αλλά και το νέο πλαίσιο που εγγυάται ότι το μεταχειρισμένο iPhone δεν είναι χτυπημένο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple πουλά απευθείας από τα κανάλια πώλησής της μεταχειρισμένα iPhone, αφού είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και το 2007. Για όσους η διαδικασία αγοράς ενός μεταχειρισμένου μοντέλου είναι γεμάτη κινδύνους, η επιλογή της αγοράς ενός iPhone απευθείας από την Apple είναι λύση μονόδρομος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons