Η Apple παρουσιάζει ένα πιο προσιτό iPad με οθόνη διαγωνίου 9,7 ιντσών

by Nikos Kaimakamis • On 22-03-2017 • AT 12:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Apple παρουσίασε το νέο της iPad με οθόνη διαγωνίου 9,7 ιντσών, το οποίο προσφέρει περισσότερα, ζητώντας λιγότερα από την τσέπη του καταναλωτή. 

Ουσιαστικά, το νέο iPad είναι ο διάδοχος του iPad Air 2 που είχε κάνει την εμφάνισή του το 2014 και έχει πλέον στο εσωτερικό του τον επεξεργαστή A9, αντί για τον Α8Χ. H τιμή του νέου tablet της Apple ξεκινά από τα 329 δολάρια στις ΗΠΑ για την έκδοση με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο των 32 GB και συνδεσιμότητα Wi-Fi. Η Retina οθόνη του έχει ανάλυση 2048×1536 pixels, η μνήμη RAM είναι στα 2 GB, η μπροστινή κάμερα στα 1,2 Megapixel και η πίσω κάμερα είναι Facetime HD στα 8 Megapixel, ενώ διατίθεται και σε εκδόσεις με συνδεσιμότητα 4G. Σε όλες τις εκδόσεις, οι τιμές είναι χαμηλότερες.

Όλα δείχνουν ότι η Apple επιθυμεί να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά tablets, με την προσφορά ενός από τα πλεόν αναγνωρίσιμα μοντέλα, με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε πιο προσιτή τιμή. Εννοείται ότι το λειτουργικό σύστημα του νέου iPad είναι το iOS 10, το οποίο θα μπορεί να δεχτεί και τις μελλοντικές αναβαθμίσεις που θα προκύψουν. Το νέο iPad με την οθόνη 9,7 ιντσών θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες χρωματικές επιλογές, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τις 24 Μαρτίου σε επιλεγμένες αγορές στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται ακόμα η ελληνική.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons